Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes ma mi to pacilo...
Rano som zadal entry na 4 obchody a pocas dna sa mi tri uzavreli spolu za 90 pips a 480 USD. Akurat EUR/USD musim vysediet. Skoda, ze len na deme... :)

Juro.

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SID,
děkuji za ranní objasnění důležitosti jednotlivých zpráv pro dnešní den. Myslím, že už párkrát si se tady zmínil o důležitosti IFO indexu pro euro a dnes se to zase potvrdilo. Škoda, že jsem nestihl nastavit objednávku, musel jsem do hodně ošklivého zaměstnání(ten kdo dělá trading vedle zaměstnání asi ví, co myslím tím slovem "ošklivý")
Hold zatím to musím dohánět po večerech.
Dnešní CPI asi nechám plavat, zítra to vypadá na důležitější zprávy.
Tak ještě jednou díky a snad nám to zítra už vyjde.
Jirka

Odesláno

:)) Na jenu už jsem se napakoval dobře, teď koukám na ten můj short na Euru, ale myslím, že to půjde. Na 4hod. grafu je jasný náznak dlouhodobější bear tendence páru Eur/USD! Mám hodně velkou SL, takže dřív nebo pozděj mě to začne vydělávat!

Odesláno

Tak to je pěkný, já v tomto směru postupuji hodně opatrně, nebo mám slabý účet. Takže zatím s jedním párem. Jsem na live od pondělí a už jsem pár věcí pokazil.
Nějak se nám to obrací....

Odesláno

jo, koukám na to. Ono to celkově vypadá na všech párech s dolarem. Dal bych si ale ráno pozor na ten German CPI.
Já jdu spát, protože v šest vstávám a jdu používat ruce:o)
Tak hodně štěstí a pipsů v brašně.
Jirka

Odesláno

dezkomatta,
po dlouhém tápání a rozhodování jsem nakonec zvolil IBFX. Zatím bez problémů a od pondělí jsem nezaznamenal ani nějaký zvláštní spread. Entry bez problémů i minutu před zprávu. Chce si to trošku o jednotlivých brokerech počíst.
Jirka

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...