Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

když mrkneš na 4hodinový tak jde krásně vidět jak 4 obchodní dny se to krásně hýbalo v přibližně 60pip kanálu. Až to první vlna pozavírá, poletí to do raních hodin na další support, který je právě na tom TP co mám já!

Odesláno

chápu! každopádně při takových číslech a pomocném impulsu na dolaru to vidím na pozvolný propad, právě jsem si otevřel třetí short pozici :) pořád tam ještě vidím 70pip potenciál na který s velmi vysokou pravděpodobností dojde! Dobrou

Odesláno

SID,
prosímtě SIDe na jakou zprávu, pokud jde o US data, bych se měl dnes zaměřit? Včem vydíš větší potenciální pohyb, u Durable Orders, nebo u New Home Sales.
děkuji Jirka

Odesláno

To, čo v skutočnosti stojí za posilnením amerického dolára je fáma, ktorá koluje na trhu, že Irán oznámi prielom v obohacovaní uránu ako novej jardovej mocnosti. Iránská jadrová agentúra známila, že čoskoro zverejní úsúpech v procese obohacovania uránu. To prispelo k posilneniu doláru aj napriek zlým číslam/home sales/

Odesláno

kofis
jednoznačně objednávky dlouhodobé spotřeby (Durable Goods Orders), souběžná data o podpoře nemají až tak velkou váhu... Pak jsou ještě v 16,00 nové domečky...Hodně důležitý bude pro euro v 10,00 německý IFO index.
SID

Odesláno

o 14:30 je v Kanade vyhlasovany Corporate Profits (2Q) 12:30 8:30 2.0% -2.6%, ocakavane su lepsie vysledky co by v spojeni s horsimi Durable Goods Orders v USA mohlo celkom slusne podporit CAD

Odesláno

fuj, ten zacatek IFO byl hnusnej. Vzalo mi to enter na spatnou stranu, nastesti jenom na euru :P

24/08/2006 10:00 Germany Ifo index August 104.8 105.6 105
24/08/2006 10:00 Germany IFO current August 108 108.6 108.6

Odesláno

IFO vypadá dobře! Zajímal by mě názor zkušenějších na NZD! Zatím se mi to zastavilo na mé cestě k targetu, stejně jako Euro, tak jsem to k ránu zavřel, ale jsou úvahy znovu otevřít NZD někde kolem 0.6380 s opětovným short. Uvidíme.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...