Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím že by to v noci s NZD/USD mohlo být dobré.
Při současném trendu USD a relativně špatnému očekávání od NZD by to v shortu asi pár pipsíků hodit mohlo.

Ty data jsou v 0.45?

kunas

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No já jsem to po dnešních domečcích chytl OK, měl jsem zadáno na long proti USD, se ziskem po na korekci vyhodil SL a pak jsem naopak s dolarem využil dalšího sestupu. Úspěšné odpoledne... Myslíte že USD bude nadále posilovat a kam až? Díky..

Odesláno

Zdravím
Našli jste nějaké vysvětlení pro reakci dolaru po Home Sale kdy data byla proti dolaru a náhle dolar začal posilovat?
Ve zprávách reuters bylo po 10 hod. že Serb cbank sells 20 mln euros to halt dinar slide. Mohla by to být ta příčina?

Odesláno

zda sa, ze libra a euro sa pomaly spametavaju, som na oboch long, dufam ze im Azia pomoze hore

smaky:
20 mln euro je myslim dost mala suma nato, aby to zakyvalo cenou, ale ja tu odbornik nie som, tiez by ma zaujimalo, kolko treba na to, aby som ovplyvnil trh...

Odesláno

to smaky :

Srbska banka interveovala najskor koli ich dinaru cize nakupovala dinar a predavala eur aby zastavila pad dinaru. Intervencia 20 mln na pare eur/usd by neurobila s kurzom ani 1 pipsovy pohyb. Skor by sa niekto mohol poohliadnut kde su opcie a kedy expiruju mozno to je pricina toho pohybu. Niekto si proste brani opcie. IMHO

Odesláno

To katka 55

po dnešním vývoji USD si netroufám odhadovat, ale data od NZD budou nejspíše špatné a proto myslím že USD v tomto páru a při této tendenci nejspíše posílí.

kunas

Odesláno

Je zajímavé sle dovat ka se EUR/USD již několik hodin pohybuje mezi 1,2780 (přesně, pod to nikdo nepustí..) a 1,280 tam to zase druhá strana nepustí ani na dosah max tří pips... heh to jsem zvědav kdo vyhraje..

Odesláno

zdravím,
až teď jsem se dočetl, co by mohlo být za odpoledním pohybem s USD. Je fakt, že jsem to nečekal asi jako ostatní.Je ale dobré, že tento dnešní nezmar nám naznačil(jak už pan Holoubek psal) důležité hranice 1.2850 a 1.8990.
Hned jsem si to vryl na čelo. Co ale s dolarem dále. Nějak nechci věřit, že by měl posilovat. Asi nastane na pár dní menší přetahovaná, co myslíte?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...