Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To všichni uživatelé problémových brokerů:

Když čtu vaše neustálé problémy s brokery tak mě jímá hrůza a nechce se mi tomu ani věřit. Už 2 roky vesele prodělávám na forexu přes FXDD a NorthFinnance a ani v jednom případě se mi nestalo že by moje pokyny byly špatně exekuovány.
Nechci tady dělat nějakou skrytou reklamu,ale nebylo by vhodnější změnit brokera?

Odesláno

Zatím je to první případ kdy nastal tento problém a jak jsem psal doufám že i naposeld. U svého brookera jsem kvůli platformě kterou používá. Přemejšlel jsem o otevření symbolického účtu u CMS abych reálně vyzkoušel jejich opoždění, ale zatím jsem se k tomu dokopal..
Doufám že dnes budou podařená data abych si zpravil chuť ze včerejška ;)
Mate

Odesláno

Zdravím vás všechny.
Právě jsem si aktivoval live účet u CMS. A zajímalo by mně jak si aktivuju zpravodajský servis. Poradíte mi někdo? Nebo jak se prostě co nejrychleji dozvím jaká data vylezou třeba právě teď v 11 pro EU ?

Odesláno

Man Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím vás všechny.
> Právě jsem si aktivoval live účet u CMS. A
> zajímalo by mně jak si aktivuju zpravodajský
> servis. Poradíte mi někdo? Nebo jak se prostě co
> nejrychleji dozvím jaká data vylezou třeba právě
> teď v 11 pro EU ?

V nabídce obchodní okna, zvolíš položku Reuters.

Odesláno

tak zaentrováno,zastoplosováno, zalimitováno, jenom mě děsí že zhruba před půl hodinou jsem zaslech z poče takový to tichý klapání hardisku, a opakuje se to v několikaminutových intervalech, že by odcházel HD do věčných lovišť??

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...