Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Side, co si myslíš o síle Eura? Nechci dělat unáhlené závěry, ale asi to za nějakou chvíli uzavřu s mírným ziskem a budu sledovat, jestli nedojde k odrazu od 1.2850 s případným short, kdyby to prorazilo tuto hodnotu tak si počkám na 1.2880, kde by mohlo taky dojít k otočení... Jinak EUR/JPY a jeho dvojitý vrchol u 149,70 skýtá možnost cesty na jih k 148, no těším se, bude to určitě neméně zajímavý den jako včera :) (88pip)

Odesláno

rhombic
dnes dopoledne je to u mne o ničem a když už, řídil bych se spíše pivoty.., uzavřel jsem noční ziskové pozice s JPY a spíše si počkám na odpolední USA prodej domečků...těžko říct, zda příjde do otevření N.Y. nějaký pořádnější impuls.., skoro 90 pips je dobrý výsledek !!..:-)
SID

Odesláno

na 18:00 se koncentruju nejvíc, poslední dobou si začínám říkat, že analytikům to moc nejde, takže je možná i nějaká ta změna, na jejich odhady dnes XXXX ! ale přece jenom lze něco chytnout i v tomto ranním trhu, že :) Na Euru teď mám 12pip, stále v pozici, ale pro jistotu jsem se hodil short na AUD/USD, zatím to vypadá dobře tak uvidíme :) Stejně mám pocit, že takovíto trh vyvolá u velkých zvířátek prodejní náladu u 1.2850, takže jestli mi indikátory dají nějaký signál na short u této hodnoty půjdu short.

Odesláno

23/08/2006 13:00 United States MBA Purchase Index 385.9 382.2
23/08/2006 13:00 United States Mortgage Index 561.2 561.5
23/08/2006 13:00 United States Mortgage Refinancing 1587.5 1608.5

nezda se to nijak moc mimo ocekavani... uvidime v 16.00

Odesláno

To Jano , roxo :

No z technickeho hladiska to vidim skor na UP je tam suport a zaroven UP trend line. Roxo ty prikladas vacsiu vahu trendu na 15 min ako trendu na day a 4H grafe ? skor by som povedal ze by to malo byt naopak. Ale je pravda ze ten dvojity vrchol to moze nastartovat pekne down

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...