Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

katka55
někdy se to vytušit dá..., ale ta noc se netýká jen USD/JPY..., GBP/JPY udělal od včerejšího rána přes 200 bodů a taky je čas na kompenzaci, myslím, že půjde brzo pod elektriku (tam mám zkusmo další entry), i když je tam spread 8 bodů..
SID

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kunas
myslím, že JPY dnes po nočních datech posílí - nic víc , nic míň....kam až, to si netroufám odhadovat, první R byl dnes kolem 116,20 a první S kolem 115,40...
SID

Odesláno

SID

Diky za nazory... jsou pro me cenne jako ucivo, nebudu je jen slepe nasledovat :-)

No fakt jsem byl -1100 USD na lotu a takovou ztratu preci neprijmu... uz jsem se vsim v zelenem... dal jsem si limitky na 1.2790 a ted vrativsi se z vecere vidim, ze to huplo i niz :-)

Radovan

Odesláno

kunas
No já jsem tady jedině po večerech, takže čekám. Nevíš náhodou v kolik přesně je ta Trade Balance. Na ForexFactory mají 1:50 a na Easy-Forex mají 1:30.
No mě už to vzalo jeden entřík, ale myslím si, že před vyhlášením bude ještě korekce tak na 116.65. co ty na to?
Jirka

Odesláno

kunas
díky moc, podle těchto S/R www.fx-charts.com/pgs/database_view.php?id=18 má USD/JPY taky překoupeno. Dostal se dnes nad hranici R3 a všechny předpovědi k JPY taky nahrávají, ale..........však to znáte:o)
Nakonec to bude bez pohybu a nám zbudou jen krvavé oči. Nastavím svého Hanse123 a jdu spát.
Díky moc za pomoc a snad nám ráno nevypadnou oči z důlků.
Hodně štěstí
Jirka

Odesláno

SID

Ty nedavas limity a ja SL :-) Ja mam radeji uz neco jisteho v kasicce, i dkyz me pak mrzi, ze uzaviram prilis brzo... rekni mi ale prosim svuj nazor, nebot to nemam s kym jinym porovnat a bude to zajimat asi i ostatni...

Drive jsem bral na velkem lotu kazdy +10 pipsu... coz je vetsine pro smich, ale delal jsem denne 20-30 obchodu a na kazdych 50 jsem mel jen jeden ztatovy... takze denne +2000 az +3000 USD... na zacatecnika mi to staci :-).
Pozdeji jsem to prehodnotil a v ramci obchodniho dne jsem barl +20 a ted do toho tak casto necivim a jsem asi vic nenazrany a beru kazdych +50 pipsu..., tedy nastavu pri kazde mene na +500 USD...
Ma to vyhodu, ze u toho nemusim porad byt, ale nevyhodu, ze minu plno hupu nahoru a dolu, ktere by se daly krasne oskalpovat... to je ale videt az po vykreselni grafu :-)

Skoda, ze u VT nejde nakoupit opacnou pozici, aby se predchozi nezrusila... jde to u MT???

Diky :-)

Radovan

Odesláno

kunas Napsal:
-------------------------------------------------------
> radovan65
>
> Jde o to jak moc se přihřejí.
> Jak to vidíš ty?
>
> kunas

kunas:

Presto, ze mam 3 hvezdicky a vydelavam pravidelne radove 2-3.000 USD denne, tak jsem tu za mistniho saska, coz si nestezuji, nybrz se tim chlubim! :-) Zpetej se me radeji, jestli porostou houby nebo tak neco... nechci si te vzit na svedomi svoji radou... nevim, jak mas silny ucet, aby ti vydrzel margin i 4 dny v minusu, jako mne :-)))

Ale... padaji tu nazory, ze to protne 115,0 ... mam-li se obnazit, pripoustim to to i ja a dodavam, nemusi to byt hned zitra :-), coz je napr. mne jedno...

Radovan

Odesláno

SID
EURo je takovy tik, ten proste musim :-), na nem jsem odkojeny :-), ale ne mlekem, ale adrenalinem... i kdyz ten jsem produkoval asi nejvice u JPY...
EUR/USD se uz umoudrilo a padi na sever!

Na GBP/JPY uz 28 pipsiku :-)

Za tip na SL ti diky... snad se i ja osmelim a dam si ho tam, kvuli zajisteni mamonu, at skoncim s plusem...

Mrzi me, ze pijes takove svinstvo! Urci si nejakou mrtvou schranku v jakemkoliv meste, at neprozradis identitu a ja ti do ni dorucim desetiletou haluzkovou! :-)

Mam celkove plus 1300...

r.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...