Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dnes pomaličku zavíračka...pěkný den..:-), ještě bych upozornil na noční Tokio (1,50 hod. SELČ), kde se očekávájí hodně dobré výsledky japonské obchodní bilance za červenec:

JPY Merchandise Trade Balance Total (yen) (JUL) 23:50 19:50 940.0B 807.3B
JPY Adjusted Merchandise Trade Balance (yen) (JUL) 23:50 19:50 725.0B 612.5B

Vstávat kvůli tomu ale nebudu - možná budou asi jen ti skalní...:-), ale s jenem by to mohlo pohnout...od včerejška ztratil na dolar hodně přes 100 bodů a pokud budou výsledky cca jako jsou očekávání, myslím, že ztrátu trochu umaže...už teď mne svědí ruka nad lehkým entříkem proti dolaru..:-)
SID

Odesláno

Ice
tyhle pravidla (nepropagace ČR a SR stránek, a to ani skrytě) by se měly holt dodržovat... je to server Petra a Tomáše a buďme za něj rádi.., pokud někde chce, určitě si může daný název nebo jinou kombinaci slov vyhledat přes Google...
SID

Odesláno

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dnes pomaličku zavíračka...pěkný den..:-), ještě
> bych upozornil na noční Tokio (1,50 hod. SELČ),
> kde se očekávájí hodně dobré výsledky japonské
> obchodní bilance za červenec:
>
> JPY Merchandise Trade Balance Total (yen) (JUL)
> 23:50 19:50 940.0B 807.3B
> JPY Adjusted Merchandise Trade Balance (yen) (JUL)
> 23:50 19:50 725.0B 612.5B
>
> Vstávat kvůli tomu ale nebudu - možná budou asi
> jen ti skalní...:-), ale s jenem by to mohlo
> pohnout...od včerejška ztratil na dolar hodně přes
> 100 bodů a pokud budou výsledky cca jako jsou
> očekávání, myslím, že ztrátu trochu umaže...už teď
> mne svědí ruka nad lehkým entříkem proti
> dolaru..:-)
> SID

SID

Ja urcite nezklamu a zucastnim se :-) prospal jsem cele odpoledne :-) a patecni pozice mam uz KONECNE! pod strechou, vse v plusu a to jsem mel 16 lotu v tezkem minusu... i -1100 na lot :-(
Jsi schopny a ochotny napsat k tomu jenikovi neco vic?

Radovan

Odesláno

radovan65
až se bude dělat konkurz na českého kamikadze, tak se přihlaš, dám ti hlas..:-)...být v mínusu 1100 bodů/lot - to je snad fór...
K JPY, který sice není mým šálkem čaje, ale dnes mne to nějak zaujalo:...takový přebytek obchodní bilance (předpoklady) Japonsko dlouho nepamatuje a dnes se celkem zvetil i NIKKEI 225 Fut, téměř o 200 bodů(1,15%) plus. Komentáře z Bloomberg dnes taky mírně optimistické... www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=arWMK2RgXjzY&refer=japan
Teď sice odpoledne dolar řádil proti JPY, jak černá ruka, ale myslím že se zavíračkou v N.Y. ztratí dech (ne-li dříve, nic neroste do nebe) a dvě hodiny po půlnoci to JPY rozbalí v datech (pokud jsou předpoklady analytiků pro Merchandise Trade Balance správné). Od včerejší 10,00 hod. přišel JPY o 140 bodů a kompenzace, vzhledem k očekávaným datům, je nabíledni. Cvičně jsem už zadal entry na 116,45 a další o pár coulů níže...ráno mne čeká buď:

1. nějaký zisk
2. nerealizované entry
3. v nejhorším případě o jedno entry se SL, po případné re-reakci trhu, příjdu

Za ty data a optimistické komentáře to podle mne dnes v noci stojí, vyděláno je za dva dny už dost a z nějakých případných 120-150 pips mínus si hlavu dělat nebudu ....Nikoho ale nenavádím k následování !!..:-)
SID

Odesláno

to SID a Radovan:

pani pripajam sa k vam potrebujem si doplnit rezervy a fakt je ze som to dneska tak troska domotala.
Sid ma namlsal a dufam ze ma navediete na drahu ak by som zaspavala:-)
tiez to mam rozhadzane:-) myslim zo spankom

Odesláno

katka55
mnohokrát..:-), do hlavy těch velkých nikdo nevidí a jejich zájmy jsou mnohdy různé a z pohledu těch menších i zdánlivě nelogické...ale ti velcí tvoří trh a dávají mu směr....
SID

Odesláno

to Sid:

da sa to vytusit? ... ale dneska sa to nesmie stat. asi prvykrat si dam entry. este nikdy som to nerobila vsetko robim rucne.alebo bude lepsie tesne pred datami to nastavit long aj short?

Odesláno

katka55,
jen se přidám, že jsem to dnes taky docela domotal. Jsem druhý den na live a vypadá to, že by mě měli odchytit a dát do klece.
Na demu jsem nevěděl, čeho všeho jsem schopný, nicméně je čas se z chyb poučit :o)
Večer si to taky zkusím, ale pro jistotu s entry na obě strany. Moc jednoznačným datům nevěřím, i když podle TA na 1D grafu to vypadá také na JPY down.
Necháme se ráno překvapit.
Jirka

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...