Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

SIDe,
jinak díky trochu za tip. Hlavně za vysvětlení, proč ten hlavní pohyb byl až po nástupu NY.

Kde se tak jeví TP? Jestli to prorazí (asi jo - den je ještě mladý) 1,2810 tak další S/R registruji až na 1,2790. Ale na to jak to bude, mé jasnozřivé schopnosti nestačí.

Odesláno

sasa
někdo větší holt usoudil, proč držet euro s tak slabšími dopoledními výsledky (cable v černobílém)..na těch stávajících hranicích S/R může být nyní vývoj všelijaký....
SID

Odesláno

XJirkaX
no tam se ještě určitě vrátí...záleží kdy..:-), už jsi tady psal dopoledne o posilování eura na základě "tvého úsudku", je tady dobrým zvykem psát k tipu i nějaký argument proč to tak vidíš...., sorry, ale jinak je to jen plácání do vody, které místnímu fóru moc toho nepřinese...
SID

Odesláno

Ten pivot 1,2817 na Euru odolává. Zpevní ještě dolar? Jak to vidíte. Hrajeme si na tři vlny nebo to neplatí?

To: Sid
Side prosímtě jak jsi dostal do těch zelených políček SL a TP.
Díky Zdeněk

Odesláno

XJirakX
OK...:-)..to se nám Mizuho Bank na základě TA u eura trochu seklo....

Merlin
i když to do tohoto vlákna nepatří - klikni si nahoře v grafu na lištu Otevřené pozice, pak pravým tlačítkem zvol Vlastnosti - Rastr, když jdeš do plusu zvol zelenou do mínusu červenou (nebo jiné colors), stejně si můžeš upravit i velikost a typ písma
SID

Odesláno

JJ to mám. Barva se mi mění -červená, + zelená to jo, ale mě se v tom zeleném okénku, zelenou mám rád, nezobrazuje SL a TP. Promiňte další dotaz dám do vlákna VT1.6.
Zdeněk

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...