Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

sutik:

Mravenci prace, hodnotit to ale nebudu...
Spis by me zajimala nodpoved na otazku, jestli si myslis, ze to tak bude i priste? Za jine celosvetove politicke situace?
Resp. kde je zaruceno, ze reakce trhu byla prave na tu ci onu zpravu... IMHO je vse jedinecne v ten jeden okamzik...

Radovan

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

sutik:
určite ti takáto analýta pomôže lepšie sa zorientovať vo fundamentoch a v tom aký pohyb po ktorých udalostiach môžeš očakávať. Tiež si robím niečo podobné, ale mám tam toho podstatne menej. Sústredím sa len na US fundamenty. Časom zistíš, čo môžeš úplne vypustiť aby si to mal prehľadnejšie.

Odesláno

Zdravim všechny, jsem tu dneska poprvé.
Abych se zapojil do diskuse, mám otázku ke zkušeným traderům. Jak vydíte dnešní vývoj EUR/USD po zprávách v 10 a 11 hodin? Já předpokládám pozitivní vývoj.

Odesláno

Hm, no já předpokládám růst EUR/USD nad 1,2910 během dneška. Myslím, že ukazatelé dnešního dopoledne budou pozitivní. Možná odpoledne, kdy bude mluvit prezident FEDu, by mohl USD něco získat.

Odesláno

korelat

Ahoj, pokud bude ZEW pod očekáváním, určitě zareaguje EUR poklesem. Otázka je, jestli nebude ZEW vyšší, než 12. Je pravda že má klesající trend a minule byl 15. Tak uvidíme.
Není tu někdo, kdo má url, kde se dá sledovat zveřejnění ZEW indexu?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...