Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hozik25
tak tě asi picne..:-) - miniloty s pohybem 1dolar-1 pips jsou ještě sranda, když ztratíš 20,30 pips (20,30 USD) ještě se to průběžně snese, když ale jedeš pozici na celé loty 10dolarů-1 pips a třeba na tři loty(600,900 dolarů), už si dáváš větší pozor, i v podvědomí jsi opatrnější a neotvíráš zběsile jednu pozici za druhou - ale jak demo, tak i později miniloty jsou skvělá průprava - demo na to co FX trh žádá a jak funguje - a miniloty trochu na psychiku a sebeovládání.....za rok, dva to poznáš sám...:-)
SID

Odesláno

honzik25
Je to už, ale blíž než demo. Taky jsem začal s mini loty. Počkej, ale ty nervy když to jde proti a zároveň euforii když se vezeš. To je pocit který nikde nezažiješ.
Zdeněk

Odesláno

Naštěstí mě nepiclo, protože jsem tuhle opdpověď přesně čekal...Kéž bych tak uměl předvídat trendy jako vaše odpovědi :))) ale třeba jednou...snad...sesadím SIDa z trůnu :)) neeee....prosím prosím za odpuštění mé opovážlivosti .) jsi king side..

Odesláno

to all

on Honzik25 si stejne behem par dni otevre live ucet... :) sance vydelat mu totiz neda spat, jenom potrebuje slyset jak na tom ostatni vydelavaj a nemusej chodit do prace... :D

...nechodite do prace, ze ne? :)

ferpo

Odesláno

honzik25
:-):-)...tak to je už na Chocholouška, ale pořád lepší než běhat po bytě se sekyrou a demolovat ze vzteku zařízení....znal jsem příběh jednoho tradera, který ze vzteku vytrhl PC ze zdi a vyhodil ho z okna (5.patro)...holt jsem všichni různí..:-)
SID

Odesláno

honzik25:
jediny rozdiel medzi live a demom je ten, ze pri datach sa spread na live roztahuje a sem tam ti moze spadnut platforma, o tom by ti vedeli dlho hovorit VT-ckari, ja pouzivam MT u IBFX, rozdiel je jedine v spreade, ten sa na deme pekne drzi, no a mini loty ci plne, v tom rozdiel urcite nebude, aspom myslim, i ked podozrivo tu maju mensie problemy s platformou ludia, co traduje velke objemy..:-)

inak cable sa mota okolo pivotu, ak ho vyraznejsie prejde, kludne by mohol vymazat vcerajsie zisky, lenze som long, snad hans123 nesklame

Odesláno

A dost...toto vlákno patří komentářům k vývoji měnových párů!! viď Side.. .) jdu do práce..zatím ještě musim .) aspoň do doby, než mě náš národní letecký dopravce vyhodí..viď ferpo :)) díky za odpovědi

Odesláno

honzik25
nechal bych si být tebou před otevřením live účtu natočit EKG a udělat zátěžový test. Jistota je jistota když to tak prožíváš. Neber mě moc vážně jestli je ti 25 tak to vydržíš.
Zdeněk

Odesláno

honzik25: ten spread roztahujou skoro vsichni. Jen par brookeru to nedela (treba CMS tusim). Je to v dusledku toho, ze vsichni chtej koupit (nebo prodat) a tak Ask leti kolmo vzhuru a Bid stoji a miste a az po chvilke ce vyda dohanet Ask :D

Jinak co se eufrie tyka sme na tom podobne :D Pokud mam porovnat Demo a Live tak ty emoce sou tak 100x silnejsi.
A jak rikal Sid, demo je na vyzkouseni si toho jak to vlastne funguje a co to dela. Tim ze koukas do grafu si i cvicis intuici, takze po delsi dobe treningu dokazes odhadovat s vysokou uspesnosti a ani nebudes vedet jak je to mozny. Miniloty uz sou docela fofr. Uz jen proto ze clovek tam ma uz realn prachy. Ale je to jen otazka zvyku. Casem se ti zacne zdat ze kdyz tam hodis vzdy eden minilot, ze se tvuj ucet vubec nehejbe, tak tam hodis jeden standartni lotik a panecku to je najednou adrenalin. Kam se na to hrabe skok z letadla bez padaku :D nastesti tady padak mas v podobe SL :D

Jirka

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...