Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Houpačku v 10:30 na cable jsem taky ustál plusově..otevřelo mi to long, při +19pips jsem to rychle uzavřel, pak to spadlo, při 1,8965 se mi otevřela short, ale já ji rychle při 61 zavřel s tím, že je mi další pohyb jedno, protože mám vyděláno...taky nabývám pocitu, že na demu všechno tak krásně funguje, aby mě broker navnadil na otevření live a pak tvrdě narazim...dám uzavřít a ono to nebude reagovat apod...

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

sid: jaks to myslel s tím short pohybem? jsem long v euru a vůbec se mi tvé představy nezamlouvají a navíc s tebou pečou i moje grafy :)

co americký a canadský data ve 14:30? ty asi nebudou moc hýbat, ne?

Odesláno

honzik25:
A nevodíš nás tady náhodou tak trochu za nos..? :-)
Vydělat +19 pips na cable při dnešních datech bych řekl, že je docela frajeřina, vzhledem k faktu, že 19p LONG směrem neudělala libra po 10.30h ani ve snu. Tanhle zisk by byl reálný při otevření pozice ještě před daty, tj. pár minutek před 10.30.
A jestli Ti ty entry vzalo ještě před půl, což je dost možný při dnešní volativitě, tak můžeš mluvit celkem o štěstí, že to pak po vyhlašování pokračovalo žádaným směrem.... :-)

Odesláno

radekter
myslel jsem to normálně..:-), prostě cable dopoledne moc nevěřím (euro o chlup více) a spíše doufám v korekci down..:-)
Na ty kanadské data bych dal pozor ! I když si většinou žije USD/CAD svým vlastním životem, data z Kanady podle předpovědí nic moc a myslím, že by se zrovna na tomhle páru mohl US dolar trochu zvetit a přejít pivot kolem 1,1190-1,12..a pak "hore"...
SID

Odesláno

mohol by mi niekto povedať jeho názor na vplyv dnešných dát z EURO zóny na vývoj EURUSD? Pretože si myslím, že HCIP ex F and E mm -.3 oproti očakávaných -.2 a HCIP final mm .-1 orpoti očakávaných 0 by mali jobless claims vieť podla mňa k nárastu EUROUSD nie poklesu.
vďaka za vysvetlenie

Peter

Odesláno

honzik25: me se tech 17 pipsu taky nak nezda :D
uz jen protoze tech 1.9007 to dosahlo jen u jednoho brokera ze 3 na ktery sem koukal...
ale to je asi jedno estli to je pravda nebo ne, jen si dej pozor, pac na live to je uplne o necem jinym.
Ja sem zacal pred pul rokem live a behem mesice sem mel vysledek -150 USD a reknu ti, ze ikdyz sem si predem rek ze ty penize sem tomuto objetoval a ze v nejhorsm o ne prijdu a neslozim se z toho... a ejhle -150 hned na zacatek, muzu ri ct ze to s psychikou zahejbalo solidne. Pal bych ti abys mel takovy stesti i v realu... treba ho budes mit, nekdo ma treba dobrou karmu ci co ja vim... me stesti celkem pralo vzhledem k tomu co sem delal za volovinya taky vzhledem k tomu ze neni vyjimkou ze nekdo smazne live ucet behem prvniho tydne...

Ja dnesni cable zaspal, takze sem neprodelal, takze pro dnesekl sem dite stesteny :D

jinak dneska data v 14:30 si asi nebudou nic moc, teda aspon podle myho kalendare...

Jirka

Odesláno

merlin Do USA dat se snad nic nechystá, normální korekce Londýna a euro má jen mírně navrh nad cable...od cable jsem čekal, ale větší down korekci - asi to cable raději včas uzavřu.... SID

2011

Odesláno

Všichni píšete, jak je live úplně o něčem jiném než demo... Mám tedy dojem, že demo je dobrý akorát tak pro seznámení se s platformou, naučit se, jak co funguje, a pak ruce od něj pryč...začít live s miniloty a učit se naostro...a jestli mi teď někdo řekne, že není live s mini jako live se standard loty, tak už mě picne :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...