Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

beda
někdy to těm brokerům fakt nezávidím..:-), zadat entry na obě strany, trochu to posichrovat SL a jen čekat - easy money...- to napadne v danou hodinu a minutu při zprávách desetitisíce traderů po celém světě a holt se to nějak eliminovat musí - vydělávat chtějí všichni...:-)
SID

Odesláno

tak ted jsem zvedavej, jak to pofrci. Core data vypadaji deflacne...

15/08/2006 14:30 United States PPI y/y/ July % 4.9 4.2
15/08/2006 14:30 United States PPI m/m July % 0.4 0.5 0.1
15/08/2006 14:30 United States PPI Ex Food and Energy m/m July % 0.2 0.2 -0.3
15/08/2006 14:30 United States PPI ex Food and Energy y/y July % 1.9 1.3

Odesláno

Nooo, protidolarovou naladičku nezachranil ani vyžší jádrový index... Uvidíme, jak to pošlape dál, v 15.00 následuje další důležitý report, na to je třeba pamatovat.

Odesláno

sid:

nevím co myslíš hranou podmínek, ale samozřejmě zkouším posunout SL tam kam mi to dovolí VT, odešlu a za chvíli se vrátí hláška, že to nejde. jsou ještě nějaké jiné podmínky než ty které jsou určené v daný okamžik VTéčkem?

jinak ted mi třeba nejde zrušit zadaný entr GrRRR

Odesláno

tak všechny voči zelený bohužel nejde s tím opět budělat nic, ani posunout stopku, ani uzavřít část pozic, a co víc ani to nejde do hlášení, tak mi připadá že s CMS to určitě na lepší budoucnost nevypadá

Odesláno

Prosím všechny diskutující aby všechny komentáře ke spoolehlivosti brokerů adresovali do příslušného vlákna,zbytečně se to tu zahlcuje bezpředmětnými komentáři. dík

Odesláno

Ja som dnes nechal radsej VT-cko "odpocivat v pokoji", ale ani ani MT od IBFX sa nespravalo bohvie ako. Ked sa rozbehlo, kurz na cable bol uz o cca 60 pips severnejsie, zatial co tu sa urobil gap.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...