Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Adam:
Odkuď máš takhle pěkně zpracované statistiky? Předpokládám, že sis to dával dohromady sám, aneb: "co si sám neuděláš, to nemáš".... , reps. místo slova "neuděláš", by jistě šlo v tomhle bussinese použít i slůvko "nezaplatíš".... :-)

Odesláno

to Marek:

Máš pravdu takže kto z nás dá ešte ten hadr cez hlavu?:)))
Inak Adam nám tu dal program na najbližších 24hodín tak ja sa teda vyberiem konečne za priateľkou:)
Keď sa ma opýta čo sa stalo, zhodím to na Adama. Nič v zlom ale bolo by skvelé ak by to vyšlo. Potom prosím aj na zajtra. Dík

Odesláno

Marek53, Sid
Díky :)

images :
Dělám to vždy den dopředu podle minutových dat Alpari v MT. Je to pracné, ale zároveň se aspoň něco naučím :) Příští měsíc zkusím nejlepší CAD, EU a GB data a možná i jiné páry, uvidíme :)

Odesláno

Adam:
To věřím, já si dělám něco podobného vždy po významnějších zprávách, ale nechce se mně to dělat pozadu, tak si vždy zazanemenávám akorát aktuální den. Vše v excelu a údaje jsou tam zpracovány z hlediska jedná speciální fund. strategie... Za půl roku z toho bude slušný vzorek, jestli vydržím... :-)
Taky používáš pro tyhle účely Excel..?

Odesláno

to radekter

Půjdu do toho zase tak 3 minuty před zprávou, ale za market na obě strany, na prokluz nastavených entry nejsem
fakt zvědavej, jdu do toho natvrdo, alespoň nebudu pořád FXDD otravovat kvůli prokluzům entry :D (tu)...
Marek

Odesláno

radekter
zatím jsem problémy neměl, ale entroval jsem v nové verzi jen asi 4x a jednou jsem z toho čekal asi 2 min., než se to objevilo....pořád platí, že asi budou blokovány příkazy později než 15 minut před zprávami a s nějakou prodlevou mezi zadáním a objevením se na monitoru taky nějaký čas uplyne.....vyzkoušej si to naostro, zrušit to můžeš kdykoliv..
SID

Odesláno

To all VT...

No zkoušel jsem dnes zadat entry ve VT v 10:27 ve vzdálenosti 10pips od aktuální ceny a kupodivu to prošlo hned a bylo to ve směru pozdějšího pohybu, no takto vyzkouším udělat i ve 14:30.

Odesláno

sid:

k upgrade jakehokoliv software jsem trošku zdrženlivý, raději počkám zda-li se neobjeví nějaká masařka a třeba tak za týden ho upgradnu. zvlášť když čtu, že to žádné extra vylepšení neni.
entry už jsem pro jistotu zadal :-)

a tipuju long (takže by to mohlo jít short :-))) )

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...