Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dimi
Jobless claims su bezvyznamny indikator,ktory raz za cas niekto z "velkych " vyuzije ako trigger,a vtedy naozaj na cislach nezalezi
Trade balance nevysli az tak zle oproti odhadom a navyse TB ja neberiem ako "cisty indikator",lebo o jeho vplyve na hospodarstvo rozhoduju aj zahranicne investicie za dane obdobie.

beda
Treasury Budget mava vplyv na trh predovsetkym v aprili,ked sa schvaluje novy.Inokedy je jeho vplyv na FX dost maly.
Ale rovnako ako som spominal pri jobless claims,mozno to niekto pouzije ako rozbusku.

Odesláno

ICE: to mas pravdu, ale ty utoky nastesti nedopadly tak jak mely... I kdyz je tu mozna nejaka teoreticka moznost ze by to mohl nekdo zkusit znovu, tak si myslim ze pro cabel bude prinos v tom ze to s nejvetsi pravdepodobnosti bude zkouset nekde jinde, kdyz tady se na to prislo..

Herman: diky za osvetleni, pisu si.. (tu)

Odesláno

TEQA: Podla mna si uz trh na terorizmus zvyka a jeho vplyv na rozkolisanie kurzov je coraz mensi.To vecsi vplyv maju prehlasenia cinskych predstavitelov,tie su ovela nepredvidatelnejsie :-)

Odesláno

herman:
ja som taky nocny vtak :-)
s datami len zacinam, tak chcem trochu vychytat tie pohyby, ako to chodi atd.
a o.i. jedine v noci sa mozem venovat forexu bez toho, aby niekto stale vzyval moje meno a otazky typu: budes pri tom este dlho? cumis iba do toho! mne sa vobec nevenujes! priatelky a manzelky to maju s nami tazke, ale ved ony zmenia nazor, ked o par rokov budeme obchodovat z Karibiku :-)

Odesláno

ICE: ale ja bych se nedivil kdyby cabel spadnul potom co ohlasili zmareni tech pokusu, ja se divim jen padu po fundamentech ktery jsou opacny... no ani se moc nedivim kdyz uz vim co to dokaze udelat jindy, jen me to porad trochu prekvapuje.. ;)

Odesláno

roxo:
Koukám že nejsem sám koho doma buzerujou že stále čumím jen do monitorů. Věta mně se vůbec nevěnuješ mě hodně pobavila, jak kdybych slyšel tu mojí;-))

Odesláno

Schválně jsem se podíval, kde byly měny loni po útoku na londýnské metro 4.7.2005....dobrý šok...:-)

loňský po 4.7. nyní změna

GBP/USD 1,7361 1,9005 + 1644
EUR/USD 1,1957 1,2821 + 864
USD/JPY 112,16 115,02 + 286 (nic moc)
EUR/JPY 134,16 147,47 + 1331
USD/CAD 1,2193 1,1203 - 990
USD/CHF 1,2998 1,2301 - 697

Na těch šesti párech celkem asi rozdíl 5800 pips (při jednom lotě cca 50,000 USD, při deseti 500,000 USD..cca 11 mil. Kč.:-).
Chtělo to jen maličkost - rok a něco si počkat a chytit ten správný směr..:-):-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...