Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

TEQA, lisakus, gogo100, galant aspol.:
Abychom ještě více nezatěžovali tohle vlákno, tak navrhuji psát si vznikajících patternech, co se tvoří prostřednictvím woodieho CCI, ve vlákně k tomu určeným. Já si přeci jen ještě nejsem pár věcmi jist, takže jen uvítám, když si potvrdím, že vidím stejný pattern, co ostatní....

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

czaussie: Diky za ten kalendar, ja jsem dlouho nemohl prijit na to, co je to ADP.
V jednom clanku na FXCM (Dollar Stays Bid in Wake of ADP) totiz stridali ADP blebleble NFP blebleble ADP....,
myslel jsem tedy, ze je to oznaceni nejakeho indikatoru, akorat mi nebylo
jasne, proc neni ADP uvedeno v zadnem kalendari (kdyz se o nem mluvi
a kdyz jeho hodnota 360k byla za stredecnim posilenim dolaru).
Potom jsem prisel na to, ze to je oznaceni firmy, tedy Automatic Data Processing Inc.
No a ted mam(e) i kalendar, kde uvadeji jejich vysledky, diky.
Michal

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> galant:
> Byl jsem teď 2 dny mimo a všimnul jsem si, že jsi
> se zmínil a dobře zobchodovaným WCCI v kombinaci s
> fundamenty a pivotem. Nechceš to trochu přiblížit?
> 15 min. graf pro zachycení rychlého pohybu po
> datech asi těžko, viď? A skriktní výstupy na konci
> svíčky se asi taky nekonaly, co..? :-)

Dva dny dovolené, ale nezaměstnanost sis nechtěl nechat ujít co? Nebo šéf je takovej prevít že Tě nutí jít do práce mezi svátky?

Odesláno

lisakus:
Ano, byly 2 dny svátků, takže v práci volno. Já to vzal doslova a udělal si dovolenou i od monitoru a tedy od FX...
Dnes sice v práci nejsem, ale už jsem to nemohl vydržet, navíc americká nezaměstnanost je silné lákadlo... :-)
Vlastně dnes si snad poprvé zkouším, jaké to je být doma a věnovat se jen a jen FX, bez rušivých pracovních elementů kolem. Příjemné změna, ale zatím jsem nadělal více škody, než užitku..... :-)
Hlavně před chviličkou na kanadské nez. s těsnými SL. :(

Odesláno

Tuktuk:
Já jsem to chytl přímo "báječně". Entry vstup na samém vrcholku svíčky. SL mně to zase líznulo na dnu korekční svíčky. Není nad vytříbený odhad.... :)
Každopádně CAD nez. jsem zkusil jen cvičně, už od rána jsem nažhaven především na USD n., kde padnou těžký váhy... :)

Odesláno

images Napsal:
-------------------------------------------------------
> lisakus:
> Ano, byly 2 dny svátků, takže v práci volno. Já to
> vzal doslova a udělal si dovolenou i od monitoru a
> tedy od FX...
> Dnes sice v práci nejsem, ale už jsem to nemohl
> vydržet, navíc americká nezaměstnanost je silné
> lákadlo... :-)
> Vlastně dnes si snad poprvé zkouším, jaké to je
> být doma a věnovat se jen a jen FX, bez rušivých
> pracovních elementů kolem. Příjemné změna, ale
> zatím jsem nadělal více škody, než užitku..... :-)
>
> Hlavně před chviličkou na kanadské nez. s těsnými
> SL. :(

Mě osobně domov nevyhovuje, moc rušivých elementů, pokud nejsem ovšem doma sám. Raději jsem v kanclu tady mám klid pokud dám ovšem telefony na tichý provoz. Dokonce se dá říci že se dnes vyloženě nudím. Z kanadské nezaměstnanosti jsem utekl + 3 pips. 1.1130 vstup, 1.1133 výstup. Nějak mi ty výsledky nepřišly přesvědčivé na posilování US dolaruSice jsem si taky uškodil, ale za hoďku tu bude další šance s lepšími vyhlídkami tak se uvidí.

Odesláno

Images

Jinak když se jedná pouze o zprávy jako ta kanadská nezaměstnanost tak dám entry jen 15-20 pips daleko. Dělám to vždy když předpokládám plynulejší pohyb bez náhlých změn. Ovšem ve 14:30 to bude opět 30-40 pips od aktuální ceny.

Odesláno

15 min graf gbp/usd uz nieco napoveda obchodnici pravdepodobne ocakavaju lepsie data pre usd len aby sa to do ohlasenia dat nedostalo po moje entry a ako to uz byva zvykom neotocilo proti mne :)

Odesláno

Tak panečku super, výhoda že mi běží demo i livě současně na 2 počích, dneska demo vylítlo o 10 sekund dříve než live takže jsem na live okamžitě naskočil za market buy jak na libru tak na euro,, ihned jsem zrušil entry, euro se rozjelo ale libra opět nějak zamrzla, zajímalo by mě jestli bys e dalo na ni ještě teď naskočit ale zkoušet to nebudu. Dle dema je libra na 1,8521, na ostrým je 1,8421

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...