Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ano, byl jsem bez stopky.
Podarilo se mi nakoupit na 1,2890, 94 a 97 a potreboval jsem odjet do mesta, tak jsem si nastavil limitni cenu na 1,2875 a ono mi ji to vzalo, jak jsem po navratu zjistil :-) a co vic me potesilo, ze to na 1,2873 zacalo zase obracet, takze jsem vzal maximum z tehle jedine klouzacky :-) Ja vim, hyrim odbornymi terminy... ale 220, 190 a 150 penizku je doma.

Dival jsem se na svych poslednich 50 obchodu (od pondeli doted) a mam ztratovy jen jeden jediny a to 13 USD, ktere jsem obetoval ze strachu z margin call (nakonec zbytecne)... a celkem za zbyvajicich 49 mam plus pres 7.000 USD.
Ja nevim, jestli je to moc nebo malo? Vazne nevim, nesaskuju... proto jsem se take ptal, na kolika kdo vystupujete a konkretni odpovedi od livare se nedockal... Mne to dela prumer cca 145 USD na obchod, coz mi staci... je mi to milejsi, nez udelat jeden veliky obchod za tyden za 3 dny, to radeji 50 malych a vyblbnout se u toho :-).

Nu vot!

:-)

Odesláno

Gison:

Tehle otazky jsem se obaval a zda se, ze me pochopi asi jen katka55 :-)
Podle citu... proste kdyz to jde uz moc dlouho jednim smerem, tak si reknu, ze to uz asi bude stacit a ono to bud staci a nebo kdyz ne, tak si to (i presto, ze jsem uz nakoupil) reknu za chvili a prikoupim dalsi. Vetsinou to vyjde a pak "cihamů, az to bude v dostatecnem plusu a obchod uzavru. Uprimne receno mi vazne staci 100 USD na obchod, tedy 10 pips.
Nevim jak vy ostatni, ale ja to na zemi jen tak nekde nenajdu :-)
Jak rikaji fajnsmekri, skalpuju :-)

ALL:
Mne je nejsympatictejsi minutovy graf. Nejvic se na nem deje. Obcas juknu na 15 minutovy a na hodinovy.

Odesláno

radovan65
Ani sa necudujem ze ta najviac laka min. graf ked skalpujes. :-)

Ja preto ze nerad sklapujem radsej mam trend a minimalne 30 pips musi ist domou.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...