Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to mucha

Zítra na Trade balance dej 83 kontraktů na klasické entry, kdybys měl prokluz, broker Ti to vrátí, s takovým
počtem kontraktů vyděláš spoustu peněz... :D (tu)...
Marek

Odesláno

Nechcem zasahovať do Vašej "plodnej" diskusie, ale skúsme rešpektovať pravidlá diskusného fóra, ktoré autori tohto webu určili. (Ak ich niekto nepozná, sú k dispozícii a nahliadnutiu.) Na odľahčenie sme sa na pár stránkach už pobavili a vráťme sa k serióznej práci. Myslime predovšetkým na nováčikov, ktorí prvýkrát zablúdia na túto stránku a stratia sa v nič nehovoriacich príspevkoch v snahe nájsť potrebné informácie.

Odesláno

zadravicko.

Jsem se na nakej ten mesic odmlcel, pac jsem se v dubnu pustil do fundamentu a smaznul jsem tim skoro 80% uctu. Posledni dobou si rikam ze je oproti fundamentum zlata technicka analyza... Tak sem si poplakal :D

Chtel bych se zeptat, jakej vliv muze mit v nasledujich dnech cena ropy na pohyb dolaru. Je ted pry na historickem maximu, protoze se na Aljasce porouchlo nake to potrubi...?

Jirka

Odesláno

to BigBull: v ceskej tlaci sa dnes objavil clanok o tejto havarii a o cene ropy. Pokial je pravda to co pisu tak historicke maximum bolo dosiahnute v roku 1979, kedy citujem:"...po íránské revoluci, kdy stál barel po přepočtení na současné ceny 90 dolarů..." Este sa tam spomina, ze v roku 1973 boli vydaje na energie 8% svetoveho GDP a dnes su to iba 3% svetoveho GDP.
Neni to odpoved na Tvoju otazku, ale snad je to k teme ;-)

Odesláno

M.F.

dobrá otázka, taky bych rád věděl. normálně to myslím moc nedělá, ale vzhledem k současné situaci s ropou je možné, že to nějak pohne trhem a jestli ne, tak už asi nic do zítřka nebude, si myslím.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...