Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Man Napsal:
-------------------------------------------------------
> Na jak dlouho vám dnes vypadlo VT ? mně asi na 20
> minut. Sid říká že jen na 20 sekund. Jak jste to
> znovu nakopli? Mně se to 20 automaticky
> obnovovalo, pak mi to napsalo že čas vypršel, tak
> sem to vypnul a znovu zapnul a za chvíli to šlo.

je lebsie ked ti to vypadne a snazi sa samo pripojit, stopnut to a znova si to zapnut, vecinou to skor nabehne

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mne to spadlo asi uplne 15x... vzdy jsem to hend nahodil a ani se nezobrazily grafy a spadlo to znovu... a tak dokola. Heslo tam uz jen kopiruju :-). Nejdelsi pad asi na 2 minuty. Samozrejme mezi 20.13-20.15 a pak kolem 20.18-20.20 jsem se zalogoval a neveril vlastnim ocim .-) a zacalo zavirani...

Odesláno

radovan65
Mne to spadlo len raz okolo 20.18-20.20, ale ked som to rucne zhodil a nastartoval tak to nabehlo hned. Inak s tym zatvaranim to bolo podobne, nestacil som sa ani poriadne spamatat a uz to bolo dole...

Odesláno

To Man
Byl to jen okamžik zavřít a znova otevřít a bylo to. Nejdříve zamrzla cena na VT, na MT se pořád pohybovala dolu a nahoru řádově o 10-15pips, a pak teprve vypadlo spojení na VT.
Zdeněk

Odesláno

musim si zaklopat, tak jedine co mi dnes nezlyhalo bolo VT, problemy s nim som dnes nemal,
ale pokial som si dobre vsimol tak dnes na chvilku zamrzla cena vo VT oproti MT4.
myslim okolo 20-30 pips na Cable, pokusil som sa naskocit s 0,5 lotmi za market ale neakceptovali mi uz cenu.

Odesláno

to all.
tak si tady čtu a ejhle co se děje na trhu.Jsem short na cable a uvidíme co to udělá, 40 pips mám už zajištěno SL.
Tak měla by to mít za následek zpráva o ropovodu a zastavení težby, ale nechápu proč USD posiluje???
Jirka

Odesláno

pekny vecer

ja som bola dneska rozkolisana ako stredny rolnik tak teraz mi trosku naladu dvihaju japonski chlapci
ale na nich sa oplati pockat niekedy dost vyrazne koriguju denne straty

vsetky ktori dneska dokazali zarobit gratulujem

Odesláno

to kofis:

Myslím, že je to spíš důsledek FOMC. Přeci jen je nenavýšení dost významná (a ještě před nedávnem neočekávaná) událost, se kterou se musí banky srovnat.

Že by se to zrovinka teď začalo otáčet ? ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...