Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Side, ty jsi snad jel bez SL! Pořád máš původní vstupy? GBPUSD po vzestupu spadla o 100 pips! No ale teď už to moc nevypadá na vzestup... Snad v noci nebo zítra...
M.

Odesláno

Jano

Obavam se ze se neda nic delat a je treba se smirit ze ztratou. Doslo pouze k pomalejsimu plneni entru a cena se mezitim zmenila a doslo k vyplneni SL. Dalo by se delat kdyby byl stanoven PT a cena by projela PT. Takhle nic jineho nezbyva.

PT jsem nedaval protoze jsem cekal ze SL budu posouvat podle ceny, ale doslo k problemum se spojenim a cena se mezitim otocila.

Odesláno

Tak na dnešek jsem se připravoval a skončil jsem na stopkách. Na první úrovni, kde jsem měl vybrat část zisků dlouhé přemýšlení a hups....přesně to, co se nemá. Stihnul jsem posunout jednu stopku:o(
Ještě se mám hodně co učit. Kdybych dodržel plán výstupu, byl bych v menším zisku(ale kdyby byli....)
Zajímal by mě další vývoj USD.Na Finance psaly:FED- V doprovodném prohlášení banka uvedla, že jádrová inflace je sice zvýšená a některá inflační rizika trvají, ale inflační tlaky se časem pravděpodobně zmírní díky ovládnutí inflačních očekávání a dopadu předchozích zvýšení sazeb.
Je tedy možné, že by USD v dlouhodobém pohledu přestal oslabovat?
Jirka

Odesláno

herman Napsal:
-------------------------------------------------------
> to ICE
> Kludne sa stazuj u CMS,ze ti zle slapalo
> demo.Teraz budu zavaleni staznostami,aspon sa na
> chvilu odreaguju a pobavia:-))).

heh tak mozem byt spokojny nakoniec je to len minus 100$ lebo libru mi zavrelo v plus 20$ :) Ale mali byt oba dva v pluse :D herman, ale ako sa to ma clovek naucit a ziskat istotum, ked nemam riadnu istotu v platforme, ze vsetko funguje ako ma a mozem sa sustredit, len na obchod a nie nato, ze musim brat v uvahu este pad platformy. :) :( :S (td) (tu)

Odesláno

to jano:
to ma na tom najviac stve, ani som neposunul stopky na BE, naozaj som sa len pozeral, ako tela, skoda reci...vidim, ze nie som sam, komu to dneska "vyslo",
gratulujem tym, ktori si mozu v pokoji so zopar tisickami USD vo vacku zapalit cigaru a popit pohar vinka na dnesny triumf

Odesláno

ICE
toto su situacie,ktore sa z dema nedaju naucit,lebo na spravy reaguje inak, ako live.Pocas zverejnenia sprav jednoducho demo ukazuje len idealny stav,aky by bol keby vsetko fungovalo ako ma.Ale realita je znacne odlisna.A ako sa to naucit?
To ti neporadim.Ja som sa na to vykaslal a ucim sa plavat v kludnych vodach.

Odesláno

ICE

Zaregistruj si live MT-cko napr. u IBFX a mozes robit mikroloty, kde takmer nic nazarobis ale ani neprerobis. Vzdy je to blizsie k realite ako akekolvek demo.
Naviac MT ma TSL co mi dnes zachranilo krk, lebo by som to rucne nestihol povypinat, zato vo VT to bol riadny "gulas" a skoncil som asi ako vacsina na zakladnych SL.

Odesláno

ICE
Také si začínám uvědomovat, že věci jako dodržování plánu je na demu mnohem zdlouhavější se naučit, než být live. Takto, jako dnes jsem se spálil už vícekrát a pokud člověk nedostane"finančním obuškem" přes uši, těžko si to bude lépe pamatovat.
Další zasedání FEDU by snad mělo být 20.09.06, tak snad budu do té doby poučen s předešlých chyb.

Odesláno

Na jak dlouho vám dnes vypadlo VT ? mně asi na 20 minut. Sid říká že jen na 20 sekund. Jak jste to znovu nakopli? Mně se to 20 automaticky obnovovalo, pak mi to napsalo že čas vypršel, tak sem to vypnul a znovu zapnul a za chvíli to šlo.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...