Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Radovan 35, 3600 USD a Roxo, 500 pip.
Kluci gratuluju, ale vy asi obchodujete jiné trhy? To není možné. Asi dělám něco blbě. Já jsem byl rád, že jsem neprodělal, protože nešlo vystoupit z pozice v zisku. Mohu se zdvořile zeptat, jestli je to tady možné, přes jakou spol. obchodujete? Já jedu přes CMS.
Díky
Zdeněk

Odesláno

Na Eur mi projelo VT Entry a když to šlo Short projelo i Stop skusi jsem odstranit objednávku a kupodivu ji to odstranilo aniž by se něco dělo. Na cable se mi objednávka nepodařila odstranit, projela Stot o 4 pips a objednávka potvrzena , ale na Stop nereagovala. Tak jsem to protrpěl do + 3 pips. To je " pěkný výsledek ". Někdo moooc velkej a hlavně silnej nedopustil posilování Eur.

Odesláno

to Merlin:
pips som mal cca 170 na 4 paroch spolu(priblizne, hybalo sa to rychlo), s tromi mini lotmi
nezarobil som ani pip, proste som nestacil zareagovat na vyvoj :-(
novacikovska chyba, cakal som, ze to pojde do nebies, a nezobral som, co trh dal

Odesláno

Akoze by ma zaujimalo ci sa da reagovat a respektive stazovat, ci jak to mam nazvat, ked mam len demo ucet u VT?
Tak otvoril som poziciu a hned som chcel zadat stoploss ale bezuspesne. Potom zavriet poziciu, to iste a doteraz sa mi pozicia neda zavriet.
Najskor mi pisalo toto:
Your order cannot be processed at this time. VTtrader system is temporarily unavailable. Passive reconnect is in progress.
Ked som zatvoril a nasledne otvoril, po roznych peripetiach tipu, ze sa mi nedalo spustit VT.
Teraz chcem zase uzavriet poziciu a neda sa zadal som close a cakal..... nic sa nedialo, tak som zadal este raz a pise mi toto:
There is another close order pending for this trade.
Ja uz neviem ako to mam zavriet.
Bol som uz v pluse 390$ a v minuse 570$ a nic zavriet 0 bodov, idem len demo, ale ke som to chcel zatvarat, ml som v pozicie v pluse a potom sa mi nedalo zavriet bolo to v minuse a teraz je to striedvo aj tam aj tam, ale viacmenej v minuse. Co mam podla Vas robit? Je to demo nie live ucet. :S :( :( :( :( :( (td) (td) (td) (td) (td) (td)

Odesláno

Merlin Napsal:
-------------------------------------------------------
> To Radovan 35, 3600 USD a Roxo, 500 pip.
> Kluci gratuluju, ale vy asi obchodujete jiné trhy?
> To není možné. Asi dělám něco blbě. Já jsem byl
> rád, že jsem neprodělal, protože nešlo vystoupit
> z pozice v zisku. Mohu se zdvořile zeptat, jestli
> je to tady možné, přes jakou spol. obchodujete? Já
> jedu přes CMS.
> Díky
> Zdeněk

Mam CMS, mel jsem celkem 9 lotu a uzaviral je na nekolikrat... vzdy, kdyz na jednom bylo kolem 500 USD a nabidlo mi to ceny od 410 do 460, coz jsem bral... navic mi VT padalo, vzruso :-) Jeste mam jeden lotik - pros testi :-)

Odesláno

to lisakus
nejsi sam me to pro jistotu entry nevzalo potom VT spadlo a po prihlaseni jsem mel na ucte minus SL. Na live chatu mi napsal Lev ze mi to vzalo stopky. To jsem vedel ale smula je ze kdyz to bylo v zisku tak se nedalo nic delat a kdyz se cena obratila tak pro jistotu VT bylo off line.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...