Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

Odesláno

jirizz: da se predpokladat, ze te to na stopce vyhodi. Nakup je za ask, vystup za bid, coz jsou hranice spreadu. Stalo se mi to predminuly tyden, upravoval jsem na posledni chvili enter a zada moc kratkou stopku. Byl jsem venku hned jak jsem naskocil :)) ani jsem to nepostrehnul a zjistil to az za hodinu pri inventure uzavrenych pozic :)

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

jste někdo live v zisku?

měl jsem entry kolem 2855 a očekával jsem že to půjde přes 2900. nešlo. samozřejmě nešlo posunout SL :-( , potom to spadlo a když to naběhlo byl jsem venku na SL.
jak jste na tom? měly jste blíž entry nebo nižší limit?

Odesláno

Tak dneska to opravdu nemělo chybu, entry mi to projelo a otevrelo až po 20 minutách kdy se vracela cena na původní hodnotu, a tudíž se otevřely rovnou v mínusu ke všemu se jednalo o entry které byly nejdál takže jsem si to dnes opravdu vyžral.

Odesláno

Mně to vzalo entry, pak se to otočilo a projelo stopku a CMS mi to uzavřela o 34 pips dál než sem ji měl zadanou. Měl sem být -19 pips a sem -53 pips. Jak to mám reklamovat. Poraďte.

Odesláno

to All

Tak dneska spokojenost, celkový zisk 220 pips, chtěl jsem to zavřít ve větším zisku, ale než sem se vzpamatoval
vyhodilo mě to na stopce :D (tu).
Zadával jsem market příkazy v poslední minutě, zadal jsem nejprve buy, pak se trh rozjel a okamžitě jsem byl
ve velkém zisku, tak jsem to hned zajistil stopkou a opačnou pozici nedával.
Tušil jsem, že to půjde long, tak sem začal buy a ono to vyšlo, měl jsem sakra štěstí (tu).
Marek

Odesláno

daryl 2264:
No nevim jestli FXDD bez problémů .....

u FXDD na EURUSD spread asi kolem 40 pips /alespoň u mě/ Tak mě to zase nadzvedlo ze židle. Co vydělám na technický analýze, tak to projedu na fundamentech. Entry jsem měl na 1,2835 a vzalo mě to až na 1,2880. Později mě snad už vzít ani nemohli. Jsem zvědav na jejich odpověď. :(

Jadus

Odesláno

Zdravím všechny .) zkouším demo účet asi 14 dní, jsem úplný nováček, hltám všechny informace jedním dechem.. :) Dnes jsem rovněž čekal na vyhlášení Fedu..nejtrapnější je, že jsem čekal opačný pohyb kurzu než píše CID, myslel jsem, že když očekávali zvýšení sazeb, tak dolar posílí...no nic, asi se mám o fundamentech ještě moc co učit :)) asi půl hodky před vyhlášením jsem dal entry na long i short..uzavřel jsem to s cca +230 USD výdělkem..tak nevím, jestli je to náhoda, štěstí a nebo třeba ne? .))) Chci vědět vííííc! jdu hltat další info o téhle úžasné věci, které říkáte obchodování na forexu. Předem se omlouvám za tento emocionální výlev, ale mám hroznou radost :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...