Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

dzink
je to přesně tak, obchodování na data mělo tehdy jen málo příznivců, skalní vyznavači TA mne kamenovali, že je to blbost - všechno nám přeci ukáže graf - ale není tomu tak, (hlavně na rychlém FX) - ideálem je asi vychytat niance mezi FA a TA a kumulovat to...

Dow Jones
pokud jsi otevřel pozici (poznačit tiket) a zadal jsi SL (opět poznačit) a měl by jsi problémy s nerealizací SL na dané úrovni, je to jasný případ pro reklamaci a není důvod to neuznat (dobrý je si pořídit i screen shot dané situace)

radovan65
nevím zda je to nízko (mele se to mele a entry pořád odolává..:-)), prostě to tak dnes mám..:-) spolu s SL..pak se uvidí...pokud mne to nějak vyhodí při možné zpětné reakci, ztráty k obchodu patří - bude myslím ještě dost času a přležitostí dnes nebo zítra vstoupit (zítra očekávám "postšachy")..

radekter
kontra na 1,2815 (první S)

SID

Odesláno

radovan65

Já jsem to nemyslel nějak špatně, určitě je správné se učit od zkušených. Spíš jsem to myslel tak, že je třeba adaptovat obchody svému stylu (který samozřejmě může vycházet od zkušených). Obecně si tradeři dávají entery na nějakou úroveň, o které si myslí, že když se tam cena dostane, tak je dle nich velká pravděpodbnost, že půjde ještě dál. Proč zrovna tato úroveň, to může odpovědět jenom Sid a záleží to na těch všech výše zmíněných okolnostech. ;)

Odesláno

LiP

Vsak ja se neurazim! :-)

SID

A jak to funguje u CMS, kdyz to "proslehne" entry, ale obchod to neukonci. Lze to pak vyreklamovat? vim, ze se to tady uz resilo, ale tusim jen u SL... Delam tak 20 obchodu denne a zatim jsem vzdy uzaviral rucne, ale jsem tu za exota :-D

Odesláno

ani som si nemyslel, ze to budem takto prezivat, je to moj prvy vyznamny live fundament, adrenalin pracuje, je to o drzku, snad budeme vecer vsetci zapalovat povestnu cigaru...:-)
prajem vela pipsov

Odesláno

radovan65
já dnes zadával entry po dlouhé době, prostě proto, že holt dnes ani netuším kam se to ihned po datech vydá a očekávám obrovský počáteční přetlak trhu (i výpadky brokerů), ale proč to nezkusit (po dvou letech možný stop stav na USA úrocích není každý den) - ale budou s tím možná spojené problémy, kterým se ani nebudu divit...neprojde entry, dá se to dnes pochopit - ale budu žádát zdůvodnění a náhrady, podle smluvních podmínkách bylo entry přijato a odsouhlašeno...:-)..když to "prošlehne" entry a obchod není otevřen - je to porušení jejich podmínek...dnes tady tuším lisakus dával k dobru mail z CMS a v něm odkaz na smluvní podmínky pro vstupy...nebudu ale předjímat negaci - za půl hodiny uvidíme..:-)
SID

Odesláno

a je to, ako hovori klasik, zadal som long aj short na 3 majors akrem swissie, asi 5 minut pred datami posuniem stopky, srdce mi bucha ako o zivot, a to idem na mini lotoch, nechcel by som byt v kozi SIDa ci ostatnych, co maju nastavene entry s x lotmi...

Odesláno

roxo
to chce klid, nejde-li o život jde o ....., pokud jdeš poprvé na live na data, je to sice asi menší adrenalin, ale je to jako první sex :-)...- hodně přehnaného očekávání co bude - nakonec šup sem šup tam a jsi venku (tedy z trhu)..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...