Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - II.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To dzink:

Jasně že ne ale zdá se mi, že čím dál tím víc brokerů se zaměřilo na to, kde je jim nejvíce pouštěno žilou a snaží se použít škrtidlo. A před 4 lety ty patformy vč. hardware byly bůhví jaké, tak to mohlo být možná i tím (puze má úvaha).

Odesláno

Teqa: ja nevim, o gumovym spreadu slycham ty necely 2 roky co jsem na forexu a ze obcas pri necem takovym jako NFP spadne platforma je taky asi bezny jak tak na to koukam :)) Podle me to neni zas az tak tragicky. Tady na foru se periodicky objevujou nalady, ze data nejsou co byvaly, ze dolar ma davno oslabovat a pritom posiluje, ze dolar ma davno posilovat a pritom oslabuje :)))
Pamatuju si, ze v jednom z prvnich diskuznich vlaken jeste pred vznikem forex vlakna se objevil Sid a psal o obchodovani na data. Hned se do nej par lidi pustilo, ze to je blbost a podobne. A hele - do dneska to funguje ;)

Odesláno

otazka (najme na Sida)
myslite ze, mi dnes v pripade nezrealizovania SL budu v CMS ochotny vratit peniaze?
povedzme v pripade nejakeho gapu, tak ako na to upozornuje IBFX.
mate niekto skusenosti s navratenim SL aj pri takychto vyznamnych udalostiach? (lebo viem ze Sidovi uz vracali zato peniaze, neviem vsak aka bola vtedy na trhu situacia)

pytam sa preto, ze sa pohravam s myslienkou otvorit pozicie oboma smermi uz teraz, a zadat tam SL.
ked nastane prudky pohyb tak ma to na tej jednej vyrazi a druha fici do nebies.
a je to lepsie ako sa modlit aby mi zobrali entriky, mam istotu

Odesláno

Někde jsem četl jak se změnil trh S&P mini pod náporem scalperu, to samé se může stát i na forexu pod náporem
fundamenalistů - to je důsledek všeobecné dostupnosti...., trhy se určitě mění a v budoucnu měnit budou.

Odesláno

Vypsal jsem pohyby několika při několika posledních FOMC long a short v pipsech, bylo to narychlo, takže bez záruky

FOMC
pohyb oproti close 1m před vyhlášením, t.j. 20:14 hod

30. červen 05 20:15 actual - forecast 3.25% prev 3.00%
pohyb 1Minuta...-7p,+0p 5Minut...-6,+0p 30Minut...-45,+0p 60Minut...-45p,+0s

9. srpen 05 20:15 actual - forecast 3.50% prev. 3.25%s
pohyb 1M...-0p,+0p 5M...-2p,+19p 30M...-2p,+34p 60M...-2ps,+34p

20. září 05 20:15 actual 3.75% forecats 3.75% prev 3.50%
pohyb 1M...-1p,+0p 5M...-18,+11p 30M...-50,+11p 60M...-54p,+11s

1. listopad 05 20:15 actual 4% forecast 4% prev 3.75%
pohyb 1M...-3p,+0p 5M...-3,+6p 30M...-15,+10p 60M...-15,+19s

31. ledna 06 20:15 actual 4.50% forecast 4.50% prev 4.25%
pohyb 1M...-24p,+2p 5M...-26,+2p 30M...-89,+2p 60M...-89,+2s

28. březen 06 20:15 actual 4.75% forecast 4.75% prev 4.75%
pohyb 1M...-0p,+1p 5M...-2,+1p 30M...-8,+1p 60M...-15,+12s

10. květen 06 20:15 actual 5% forecast. 5% prev. 4.75%
pohyb 1M...-8p,+1p 5M...-50,+1p 30M...-67,+1p 60M...-67,+1s

Odesláno

Adam
hezká práce, a já myslel že jsem dal Entry dost daleko :))). Na todle není asi nic akorát. Jen teoretická otázka. Může se stát něco, že se trh nehne ???? Nemyslím poruchu serverů atd., ale data, která by trh uzemnila ????

Odesláno

SIDe a neni to na 1,2850 nizko? Vzdyt je to "za chvili" :-) ... jak to pak delas? Posouvas a nebo si to nechas protnout a zinkasujes, zatimco rucne by se to nestihlo? Vzdyt tu jsou odhady na 1,3000, tak proc nedat entry treba na 1,2950?
Diky...

Odesláno

radovan65

Dovolím si na toto téma něco přidat. Imo je nejlepší, když si vše odzkoušíš sám a nastavíš tak, jak to vyhovuje tobě. Pokud chceš obchodovat zprávy, sleduj jak se při kterejch trh chová a podle toho si stanov strategii. Nikdy nemůžeš přesně kopírovat kohokoliv (pokud ti nebude do konce života posílat přesný postup pro každý svůj obchod), protože každej má jinej styl, záleží na zkušenostech, historických znalostech, znalostech aktuálních nálad a stavů trhu, ochota riskovat, možnosti platformy, kterou používáš, atd. Asi se nenajdou dva lidi, kteří by si bez domluvy nastavovaly entry na úplně stejnou úroveň ve stejnou dobu se stejným stoplossem, je třeba pro trh získat cit, tudy vede cesta k úspěchu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...