Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny,

po delsi dobe jsem konecne mrknul do tohoto vlakna. Douglas by mel vyjit brzy. Byla cela rada vaznych problemu s prekladem a jinymi vecmi kolem, ale pokud je mi znamo (realizace knihy byla prevzata jinym subjektem), vse uz bylo vyreseno a v brzke dobe pujde kniha snad uz vazne do tisku.

• Odpovědí 558
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim,

no to je panecku slovo do pranice ! Odpust nevedomemu a neznalemu v oboru tiskarskem..., ale "v brzke dobe do tisku" znamena volne prelozeno "v prodeji pred Vanoci" ? Jestli to teda neni tajny :)

Kazdopadne diky za zpravy.
Libor

Odesláno

Rob99: Nevim, jestli je to pred Vanoci realne. Spise myslim, ze az zacatkem pristiho roku. Nicmene je to na dobre ceste.

Lucinek: Postupne by mely vyjit obe knihy. Bude-li problemu u TITZ mene nez u DT, mohlo by to byt brzy. ;-) Jinak ja se soustredim ted vice na jine aktivity, od knih proto zvolna ustupuji.

Odesláno

to all

pokud nekdo ctete knihy o obchodovani a technice v originalech, vidite velke rozdily v prekladech.
Nekdy az tak markantni ,ze se celkovy pojem textu uplne ztraci v prekladu.
Hlavne v pripadech technicke literatury. Trading (hlavne ten online) je pomerne mlady a nektere nazvy proste nemaji spravny preklad. Ale v posledni dobe je videt opravdu velke zlepseni. Snad by to jste chtelo vice knih, aby si mohli vsichni precist vsechno. Ale to se casem zmeni .Nevite nekdo mimochodem ,jestli vysla v ceskem jazyce kniha Steva Nisson "candle stick trading" ?

Ray

Odesláno

šukim orim Napsal:
-------------------------------------------------------
> existuje nějaká kniha v čj na spready ? doporučili
> byste něco ? děkuji

určite odporúčam o spreadoch Joe Ross - Workshop spreadového obchodování. Osobne veľmi spokojý!!!! (tu)

Odesláno

Ahoj JaroslavVrana a ostatni

Joe Ross: Tajemství profitních formací Ross Hook,
Joe Ross: Jak vydělávat denním obchodováním na burze,
F. Dalton: Market profile, strategie vysokých zisků, myslim, ze tuto vydal aj J. Ross, ak ano, tak od neho, zajtra to idem riesit...

Uz som ich mal mat davno, ale ked je clovek v UK je to trosku zlozitejsie......

p.s.: ak je tu niekto, kto by vedel nieco povedat k mojmu vyberu, poradit, usmernit, budem vdacny ;)

Vela uspechov vsetkym

Odesláno

Ahojte, schánim pro sebe dárek k vánocům tak bych chtěl radu jestli nemáte doporučení na nějakou dobrou knížku spíše třeba o swingovém obchodování. Už sem pár knížek přečet i na jiné téma než komodity (Napoleon hill, R. Kiyosaki) A na to téma co schánim mam jenom od Larryho jenom Dlouhodobá tajemství a Jak jsem vidělal ... :) tak jeslti nemáte nějakej tip dobrej :) dík moc :)

Odesláno

Ahojte priatelia,

Infinite,

Verim ti!!! Uz sa ich neviem dockat!!!! :)

Pavel K.,

Ano, je od Daltona, autora som k nej uviedol ;) a ten Ross ju nenapisal, mas pravdu, dnes som si nasiel vsetky jeho knihy na nete, ale tato medzi nimi nebola, cize kupujem MP od Daltona ;)

Dakujem...a prajem vela uspechov (tu)

Odesláno

to mydlo sk

zdravim
Tu knihu F. Dalton: Market profile, strategie vysokých zisků bych ti moc nedoporucoval,ja ji tedy nemam,take jsem o ni uvazoval,ale ptal jsem se tady kluku na vyuziti market profile v praxi a Tomas me napsal toto"market profile je velmi slozita vec, ktere jsem v minulosti venoval nemalo casu. Shledal jsem ji jako zbytecne komplikovany smer obchodovani. Proto se dale drzim naseho jednoducheho systemu FinWin."Ale nevim jakym smerem se ty sam ubiras,ale rika se ze neni spatne knihy,ze i kdyz si z knihy odneses jednu jedinou vetu"informaci"tak to stalo za to.

Preju hodne uspechu

• Vytvořit...