Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

tohle možná může trochu snížit pohled na něj jako na člověka, nicméně přínos jeho knih pro začínající tradery je neoddiskutovatelný. Přečetl jsem obě zde inzerované a mohu jen doporučit.

• Odpovědí 558
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

gandalf33:

a jak víte, že se za alexe někdo nevydává a nesnaží se jej jen v dnešním "anonymním" prostředí internetu pošpinit a zdiskreditovat??? to vám řekl přímo ON, že prochází fóra a recenze a honí se za negativními komentáři??? skutečně myslíte, že to má takový člověk zapotřebí?? to je takový štěk, který tak maximálně může vyvolat paniku u pár slabších jedinců, nic jiného..kdo ty knihy četl, ví, že jsou dobré a že Elder je klasika..

majkll

Odesláno

Chtěl bych se zeptat za jak dlouho by mi přišly na pražskou adresu knihy na dobírku (Dlouhodobá tajemství.... + Vstupte do mé obch.)pokud bych je objednal dnes.Děkuji

Odesláno

Knihy z nejbližší várky (objednávky do čtvrtka ráno) bude asistentka dávat na poštu v pátek. Tj. podle rychlosti České pošty by Vám knihy měly přijít v pondělí nebo v úterý.
Petr

• 4 týdny později...
Odesláno

Kolegium si dovoluji upozornit na knihu:

[bold] Jordan Belfort – Vlk z Wall Streetu [/bold]
(ISBN 978-80-7376-113-4)

Osobní dojem z prvních 126 stran.
Je to síla! Takhle syrový autobiografický styl, se čte málokdy.
Všechno pravdivě pojmenováno a sugestivně vylíčeno.
Pěkně drsný pohled na zákulisí burzovních obchodů, zbytnělé ego a moc peněz.
Ten chlápek se s tím fakt nemazal.
(tu)

Pavel

Odesláno

[bold] Milan Vodička – Den kdy došly prachy. [/bold]
Jak ""Velká krize"" ve 30. letech změnila životy lidí a na co se máme připravit my
(ISBN 978-80-7252-260-6)

Parádní počtení o tehdejší době, zpracované podle historických dokumentů.
Spousta námětů k zamyšlení vzhledem k současnému stavu světa, faktografických údajů a zajímavostí.
Autor popisuje dění v Americe, Evropě, tehdejším Československu.
Vyvrací běžně rozšířené mýty o velké krizi a lehce nastiňuje, co by mohlo potkat nás.

Pavel

Odesláno

to imagroup
Díky za tip na zajímavou knihu. Po přečtení prvních 50 stran: Jordan Belfort – Vlk z Wall Streetu, mohu doporučit jako letní oddechově, poučnou, a zároveň zajímavou autobiografii. Již delší dobu jsem se tak nezasmál nad tak krásně syrovým humorem v té nejčistší podobě. Všem vřele doporučuji.

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

keď budete mať niekto v rukách knihu:

Jak se stát FOREXOVÝM obchodníkem – Ondřej Hartman

[bold] Jak se stát FOREXOVÝM obchodníkem – Ondřej Hartman[/bold]

Tak dajte vedieť aká bola.

Má byť vraj lepšia ako Manuál forexového obchodníka, ktorú písal Hartman spolu s Turkom.

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den. Na straně 4 v této diskusi se doporučuje přečíst knihu Jak myslí milionáři. Problém je v tom, že knihy s tímto názvem jsou 2. Jak myslí milionáři - Poissant CHarles-Albert,Godefroy nebo Jak myslí milionáři - Eker Harv Dr.
Mohl byste mě někdo prosím nasměrovat na tu správnou?

• Vytvořit...