Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 558
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

MNovak - pro naprostého nováčka si myslím, že velmi slušný základ. Vysvětleny základní pojmy, volatilita, greeks a základní jednoduché strategie. Je vidět, že vznikala trochu narychlo - zejména grafika mohla být lepší. Autorovi šlo o obsah ne o formu. Pro pokročilého rychlé opáčko, pro zkušenějšího k ničemu. Je tam sice pár chybek, ale pokud vím, je to jedna z prvních knih o opcích v čj.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim vas,

bude mozne zakupit knihu "Vstupte do mé obchodní místnosti: kompletní průvodce obchodováním - Dr. Elder" na kurze Opční akademie I (5.3.2008) alebo je to mozne len objednavkou cez online formular?

Vdaka

HH

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den
Na nejmenovaném českém webu jsem narazil na překlad a vydání této knihy: Market profile - Strategie vysokých zisků. Četl jí prosím někdo v originále? Stojí za to jí koupit? Díky za info.
Hezký den

• 2 týdny později...
Odesláno

Axiomy uz jsou venku, podarilo se to uspesne zvladnout trochu rychleji. V prodeji jsou pres web vydavatele, tj. spolecnosti Impossible (viz Google), a dale budou v prodeji v knihkupectvich v CR a SR. Na financnikovi se prodavat nebudou, ale v horiznotu nekolika malo mesicu by se tu mel objevit Douglas.

Odesláno

Tak jsem selhal při hledání vydavatelství impossible. Jestli by mě někdo mohl nasměrovat, co napsat do googlu, aby se mi odkaz na kýženou stránku objevil ve výsledcích, budu nesmírně vděčen.

Martin_12

• Vytvořit...