Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 558
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

osobne bych vsem kteri se cheji zajimat (nejen) o trading doporucil nejdrive prostudovat nejakou knizku o projektovem managementu, napr. "Rizeni projektu" od Milton D. Rosenou, vydal Computer Press.
Pomuze Vam to drzet se cesty a nikde zbytecne neodbocovat - proste efektivne pracovat a studovat.

• 2 týdny později...
Odesláno

Nedávno jsem narazil na českou knihu Technická analýza akcií - Víšková, Hana. Zaměřuje se sice na akcie-české,ale jsou zde vysvětleny jednotlivé indikátory a grafické formace.

S pozdravem Jiří

• 1 month later...
Odesláno

Ad Obchodování na komoditních trzích:
Jako dvoutýdenní nováček na Finančníku.cz, kterého téma zcela chytilo, jsem včera zašel do Grady koupit si tuto knížku. Už ji tam nemají, jen našli v počítači jedno knihkupectví na Václaváku, kde jsou ještě poslední čtyři kousky. Ale upozornili mne, že v září nebo říjnu by mělo vyjít druhé, přepracované vydání. Takže se moc těším a raději na ně počkám.
Jarozima

Odesláno

Dobrý den,

tuto informaci potvrzuji. Kniha se poměrně rychle vyprodala, takže se připravuje na září nové vydání, které bude cca o 60-70 stran delší, s mnoho novými kapitolami.

Odesláno

Knihu jsem včera koupil a to v Obchodním centru eden ve Vršovicích ( kniha v přízemí ). Mají tam ještě ( resp. včera měli ) 3 výtisky. Jinde v Praze jsem neuspěl a to jsem obvolal cca 20 míst.

Zdraví

Petr

Odesláno

Kniha vyjde v druhe polovine zari, pujde-li vse dobre. Puvodne to melo byt prekvapeni, ale kdyz uz je to venku...

Tak se zatim teste a setrete. :-) Blizsi informace budou na financniku vcas zverejneny.

• Vytvořit...