Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 48
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Bylo to skvely. Jsem rad ze me tam muj kamos prihlasil. Taky my hodne pomohl serial na financniku, takze jsem tam nesel s nulovymi znalostmi coz bylo jedine skvele. Nejlepsi by bylo kdyby mohl Woodie prijet jeste na podzim a vysvetlit dalsi paterny!

Odesláno

Tomáši, Petře
díky za pozvání Woodieho do Prahy. Byla to výborná akce, která mě nakopla tím správným směrem.
Woodiemu děkuji za obchod s jeho vlastními penězi. I když neskončil ziskově. ;)

To valaki
Můžu tě také požádat o fotky? Email mám v profilu. Díky

Lukáš

Odesláno

Ahojte,
pro me to bylo taky fantasticky, mnohem lepsi nez cist ten manual a domyslet si co kdyby... na moje poznamky k tem 4 probranym paternum me stacila jedna A4, kde mam v bodech napsano co musi byt splneno a uz nic dal nemusim resit :-)

Co se tyce dalsiho pozvani, verim ze by to byla asi vyzva sem Woodieho jeste jednou dostat, ale co se tak poptat nekoho z dalsich traderu kteri jedou podle Woodieho (predpokladam se kluci meli v zaloze nejmene dva dalsi pany, kteri by v pripade problemu byli schopni misto Woodieho dorazit a seminar usporadat)...

Mirek.

Odesláno

[bold]Tomáši a Petře,[/bold]

chci Vám poděkovat za fantastický seminář a za to, že jste mi (nám) zprostředkovali setkání s tak krásným člověkem, jako je [bold]Woodie[/bold].
Byl jsem velmi zvědavý, zda se Tomášova slova o velikosti osobnosti Woodieho naplní, a musím říct, že všechna má očekávání byla dalece překonána. Woodie je opravdu obrovská osobnost a jeho chuť nezištně pomoct je neobyčejná a nebývalá. Byly to neobyčejně skvělé tři dny (počítám i sobotní párty). Odcházel jsem obohacen a z projevů ostatních můžu říct, že nejen já.
Moc Vám za tuto zkušenost děkuji a jsem Vám zavázán.

Radovan

P.S. Trochu se bojím říct "Thank You, Woodie!" - aby to nechápal, že jej chci vidět na opačné starně mé pozice v trhu ;)
Ale strach sem nepatří, takže: [bold]Thank you, Woodie!!!![/bold]

Odesláno

Realičnímu týmu
Děkuji za výborný seminář. Mě osobně dal tolik, že se nebojím říci, že mě posunul o několik let dopředu oproti tomu kdybych vše studoval sám jenom z informací z internetu. Není nad to když člověk může v reálu vidět jak se provádí obchodování skutečným profesionálem.
Woodie říkal, že 95% lidí kteří studují jeho systém do něj začne časem přidávat svoje zlepšení a skončí pak ve ztrátách.
Přeji všem kteří na tomto kurzu byli, aby dokázali jít cestou, kterou Woodie ukázal.
Všem hodně štěstí.
Pepa (tu)

Odesláno

To all: díky všem za super feedback. Příspěvky průběžně tlumočíme Woodiemu a je z Prahy opravdu našený. Je to především jeho zásluha, že byla akce tak přínosná.

Pokud máte nějaké fotografie, o které se chcete podělit, pošlete mi je na e-mail petr@financnik.cz - v pátek bych chtěl publikovat galerii fotografií a všechny fotografie které budu mít k dispozici do galerie rád zařadím.

Petr

Odesláno

Biky vsem za obrovskou inspiraci, cela akce predevsim diky organizatorum mela obrovsky motivacni dopad na vsechny zucastnene, jak je i tu na diskuzi citit...

chtel bych vsem a predevsim organizatorum a Woodimu za toto nakopnuti vrele podekovat...Byla to skvele stravena dovolena s financnikem:)) (tu)

• Vytvořit...