Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer. Doufám, že můj dotaz není už někde zodpovězen, ale já ho nenašel. Přikládám obrázek, který celou situaci monitoruje. Tak tedy: nakoupil (dlouhá pozice) jsem ve středu žlutého kříže a zadal S/L (fialová čára). Jak šel býčí trend, přitahoval jsem S/L stále výše. Když 9.Oct trh zavřel na 328,50 , rozhodl jsem se, že je to pro mne dost a přitáhl S/L až nahoru, jak je na obrázku vidět - buď půjde trh ještě více nahoru nebo mě vyhodí na mém nejvyšším S/L Ale další den se trh otevřel mnohem níž, pod mým nejvyšším S/L. A teď můj dotaz: vykopnul by mě zmíněný nejvyšší S/L s oním pěkným ziskem nebo onen skok dolů minul můj S/L, čili to byl GAP?

4806

• Odpovědí 66
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Teď si kontroluji svůj příspěvek a zjišťuji, že se musí na obrázek kliknout, aby se tam objevil onen klíčový a nejvyšší S/L. Je špatně vidět nákup - je těsně nad žlutou čárou (302,00).

Díky, Michal
Odesláno

Zdravim vsechny tradery,
v TNT jsem otevrel jeden obchod a udelal deposit 5000. Obchod bude exekuovan az zitra po obnoveni dat, takze jsem o ty penize zatim nemohl prijit a navic tam mam SL. Potom jsem v jine komodite otevrel dalsi obchod a pri pohledu na ucet jsem zjistil, ze tam zadny deposit neni. Kdyz otevru prvni komoditu kde jsem penize ukladal, deposit tam je. Musi se tedy v TNT ukladat pro kazdy obchod znova nebo to mam jen spatne nastavene?

Diky za odpoved.

Petr

Odesláno

canboy

Takže teoreticky:
Pro stop loss se používá příkaz STOP a ten funguje tak, že pokud se cena v uvedeném příkladě dotkne nebo klesne pod 327 (přibližně tam kde je poslední SL) pak se příkaz STOP změní na MARKET. Tato podmínka byla splněna při otevření burzy - cena open, asi 322 je menší než cena u příkazu stop, proto se tento příkaz změnil na market a co nejdříve je vyplněn za cenu na trhu a ta byla v té chvíli těch 322.

A prakticky? Těžko říct, na jaké ceně by byl obchod ukončen, protože 10.10.2006 se zobchodovalo jen pár kontraktů (asi jen pouhých 10 kontraktů) Corn Mar 2008, to znamená, že SL příkaz by nemusel být vůbec ten den vyplněn anebo by mohl být vyplněn za jakoukoliv cenu z toho dne, tedy 315 - 323. V říjnu 2006 by ti většina lidí doporučila obchodovat kontrakt Dec 2006, kterého se za ten den zobchodovalo asi 71 000 kontraktů.

Odesláno

Zdravim vsechny Tradery, pri prohlizeni grafu v TNT jsem narazil v grafu U.S. T-Note 10yr (Electronic) Mar-08 na nasledujici situaci: mezi 15.-17.1.08 doslo k prudkemu vykyvu v OI. Jestli jsem to dobre pochopil, tak OI znaci mnozstvi otevrenych pozic v danem casovem useku. Znamena to tedy, ze v tomto casovem useku vetsina obchodniku uzavrela sve pozice? Diky za vysvetleni zkusenych obchodniku. Petr

4845

• Vytvořit...