Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

nohavica:

MSA, nebo-li Market System Analyzer. Je tu o něm seriál www.financnik.cz/komodity/financnik/msa-position-sizing.html

Honza K.:

Pravděpodobně má namysli Forex (když se ptá ve Forexovém vláknu). Ten se neobchoduje na burze, ale přímo u brokera (protistrana je jiný obchodník či přímo broker). Takže je celkem jedno, jestli je příkaz umístěn v platformě či na serveru brokera, protože o tom vyplnění či nevyplnění vždy rozhoduje broker, podle toho, jak se mu to hodí.

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Architekt-Díky,tohle jsem našel a zdá se mi zbytečně složitý,myslel jsem něco jednoduchýho co prostě vykreslí podle zadaných hodnot "graf" eguity,vím že to jde i přímo v excelu,ale nemůžu to nikde najít.

Odesláno

nohavica:

Tak ty zisky a ztráty jednoduše sečti do volného sloupce. Dejme tomu, že máš výsledky ve sloupci A a chceš je sečíst do sloupce B, pak: B1=A1, B2=A2+B1, B3=A3+B2, atd. A pak ze sloupce B vykreslíš graf.

Odesláno

to nohavica:

já mám ještě Excel z Office 2000 a mám tam na to čudlík Graf. Stačí ty hodnoty označit a ten čudlík zmáčknout. V těch novějších ho snad mikrosofti vynechali?

Já bych řek´ že v novějších už by to mělo umět už i součtový graf když už se to nevejde na jedno obyčejný cédéčko, jinak si musíš ve vedlejším sloupci ty hodnoty vysčítat sám pomocí (B2)=B1+A2 a rozkopíruješ to až do konce.
Ale na Excel tu je extra vlákno. V nejhorším zmáčni klávesu F1 ta funguje u všeho. (tu)

Odesláno

Tak jsem to nedal, excel je pro mě španělská vesnice, můžete mi to prosím napsat polopatě, nebo hodit tabulku, kde bych si to skopčil do jednoho sloupečku a v druhým by se mi to přepočítalo ?, přímo graf v excelu se mi vykreslit nepodařilo, přesouvám dotaz do vlákna s excelem...
Díky moc

Odesláno

Zdravim pani,
bol by som velmi rad, ak by ste mi pomohli so zohnanim informacii o [bold]mesacnych[/bold] mierach inflacie.
Podarilo sa mi zatial ziskat iba US, ak by ste boli schopni mi poskytnut info o stranke s mesacnymi mierami inflacie aspon za poslednych 5rokov hlavnych obchodovanych mien krajin - gbp, aud, jpy, nzd, cad, chf budem velmi povdacny, dakujem :)

Kos3

• 2 týdny později...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli je vážně uplně normální že mi trh protne PT, ale ten se neaktivuje, vím že tam je rozdíl mezi bid a ask ale za minulý týden a kousek tohoto se mi to stalo už 4x což mi příjde vážně jako pech teda .) viz foto:

16985

Odesláno

hooky
je to mozne pretoze zda sa ze cena tvoj PT len tukla a vratila sa spat. V tom pripade je mozne ze nebolo v trhu dostatok prikazov aby sa sparoval aj ten tvoj. Pripadne ak si pouzil ako PT prikaz LIMIT tie sa vyplnaju ako posledne. Teda aspon u AMP, neviem ci je tak u vsetkych. Ale pockam si aj ja rad na vysvetlenie odbornikom. ale z mojho pohladu si myslim ze je to mozne. Stalo sa mi to uz par krat.

• Vytvořit...