Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,
potreboval by som screen 1 minútového grafu EURUSD zo dňa 5.8.2008 najlepšie celodenný vo forme stlpcového grafu, kde bude na bočných lištách vidieť cena a čas. Veľmi pekne ďakujem

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahojte, moze mi niekto laicky vysvetlit ci znamena SWAP? Nasiel som si na internete vseliake odpovede ale nedostatocne.
Skusam obchodovat na MT4 a vsimol som si ze o zisk ma obral nejaky SWAP vzdycky ma inu hodnotu tak neviem s cim suvisi? { casove obdobie obchodu, pocet lotov, ... } diki

Odesláno

Dakujem, velmi strucna a lahko pochopitelna odpoved.
Chcel by som este vediet kto si pripisuje tento Swap na ucet, ked broker si "uctuje" za obcodovanie tzv pips alebo spread.
Urocenie toho paru najdem priamo u brokerana stranke? alebo si to mozem pozriet aj niekde inde resp. je to jurocenie jednotne alebo kazdy broker ma svoje?

Odesláno

Zdravím všechny a prosím o radu,nějaký ten měsíc už se ve Forexu plácám a konečně jsem zjistil že mi celkem nedělá problém úspěšně vstoupit do trhu podle přesných pravidel , dá se říct že jsem určil rozumnou hranici SL ,kde jsem se však zasekl jsou výstupy,zkoušel jsem MAE-MFE,různé hodnoty EMA, Oscilátory... Ovšem nezvládám toto vše zohlednit v backtestu.Může někdo poradit s výstupem na grafech 5 min EUR/USD ? Díky .

Odesláno

Nohavica - Obchod koncim (mimo sl) ked na grafe vidim, ze pohyb v pozadovanom smere sa spomali alebo dochadza k otocke. Ak je cena este blizko vstupu, ponechavam volnejsi priebeh. Ak uz mam 2 - 3 nasobok sl , zatvaram aj pri mensom naznaku otocky alebo tesnejsie pritiahnem stopku. Pre vystup nepouzivam ziadne indikatory.

Odesláno

vladko11
Díky za rychlou odpověd,já ještě nemám tak nasledováno,abych to zvládl od oka,většinou se mi zdá že už se trh otáčí,utáhnu SL ,vyhodí mě a frčí dál,nazačátek bych potřeboval něco co se dá natestovat abych se měl od čeho odrazit,jestli je to teda vůbec možné.

Odesláno

Nohavica - skus posuvat stopku po ema6 alebo napr ma 18 ,20 . Sucasne vystupuj, ked ti to vyskoci viac do profitu napr. podla cci 14. Ina metoda je napr. dve sviecky v protismere. Tiez mozes posuvat stopku po dolnej ciare bollingera napr 10,1 alebo 20,1 (pre long) a sucasne vystupis ak ti close sviecky pretne trendlinku do protismeru. Je tu aj nejake vlakno vystupy z trhu. Alebo tahaj stopku po minimach predchadzajucej hodinovej sviecky ...

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,
doufam, ze to patri taknak do tohoto vlakna..Muze mi prosim nekdo vysvetlit co znamena presne Market Range? Pouzivam VT trader (cms forex) a tam se pri nakupu nebo prodeji prave zadava Market Range, ktery mam standartne na hodnote nula. Co jsem pochopil z napovedy, tak to je jakasi ochrana pred tim, abych nahodou neodklepnul jinou cenu k prodeji (nakupu), ktera by se prave nahle zmenila pred odklepnutim nakupu\prodeje. Ja ale prece stale vidim aktualni hodnotu menoveho paru, tak proc by se mel pouzivat Market Range? A uz vubec nechapu proc se pouziva u limit buy, limit sell, stop buy, stop sell..

Odesláno

Ahoj,
Rád bych se zeptal zda-li vůbec existují a dají se sehnat 3 minutové grafy pro forex obchodování?:S
Rád bych to vyzkoušel v praxi, jako platformu užívám MetaTrader.
Děkuji za odpověď :)

• Vytvořit...