Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám pro mě trochu trapný začátečnický dotaz. Tohle bych měl už dávno vědět, ale asi se mi to vykouřilo z hlavy.
Na mini účtu s leverage 200:1 bude margin 50 USD, že ano. 10 000:200= 50 USD. A jeden mini lot je jeden dolar a mikro lot je vlastně deset centů, správně? Takže na mini účtu s leverage 200:1 mě bude stát jeden lot 1 USD a záloha bude 50 USD. Při páce 400:1 bude záloha 25 USD a jeden lot bude 10 centů? Už jsem z toho celý nějaký zmatený :S

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Cau

Jeden Lot je množstvo 100 000.

Paka 400:1 pre jeden lot znamena:
Margin 250 usd a pohyb jedneho tiku +- 10 USD

Pri pake 200:1 maš margin 500 USD.

Pri minilote je množstvo 10 000
Paka 400:1 Pre minilot znamena:
Margin 25 USD pohyb jedneho tiku +- 1 usd

Pri pake 200:1 Maš margin 50 usd.

o mikro lotoch som nepočul. asi ti bude to iste ako minilot.

BD

Odesláno

Greeny:

co takhle si otevrit demo u kterehokoliv fx brokera s MT4? Tam se da pri zakladani nastavit velikost paky, takze bys to videl primo v praxi.. Jinak kazdy broker ma na svych strankach popsanou minimalni velikost pozice a metodu vypoctu marginu

Odesláno

Zdravím,rozhodl jsem se už před delší dobou, že za téma mého maturitního projektu zvolím forex.Ten se točil kolem teorie burzy atd.Pro zajímavost jsem uvedl,že v závěru práce si vyzkoušim investovat v jednom z demo účtů za virtuální peníze a čekat zda bude obchod ziskový nebo nikoliv.V tom se na Vás obracím s požadavkem, zda by jste mi doporučili do čeho peníze vložit, popřípadě k tomu vložit podle čeho jste tak soudili(plány,stav ekonomiky apod.) Za jakoukoliv diskuzi budu vděčný.

Odesláno

Greeny Napsal:
-------------------------------------------------------
> Na cms u dema vt traderu, to nikde nepíšou, kolik
> je na demu leverage. Někde se po tom podívám. Díky
> všem
>
>
>
> Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 03.03.
> 09:18 uživatelem Greeny.

Ahoj, pokud ti to pomůže, přikládám script do Metatraderu, je dobrý v tom, že ti po aktivování ukáže aktuální nastavení účtu, včetně leverage, min. velikosti lotu, max. velikost lotu, stav účtu, hodnotu ticku, minimální stoploss na daný pár a také swapy. Bohužel pro VT2 nic podobného nemám.

Odesláno

To si zase nemyslim. Když budeš mít lot za dolar a pak za deset, tak z toho budeš docela vykulenej. Já to neberu jako demo. Já to beru jako obchodování a obchoduju pořád, abych si zvykl na ztráty. Když to dneska nepůjde, tak si na konci dne ( noci :) ) řeknu "dneska jsem moc dobře neobchodoval, ale alespoň jsem se zase trochu naučil obchodovat ve stresu a ve ztrátě". Tohle se tu učim také.

• Vytvořit...