Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Chtěl jsem otevřít DEMO u mbtrading s platformou MT4, po stažení platformy, nainsatlování se nemohu přihlásit. Vlastně už to zahučí, když zvolím "Založit účet". Nehodí to heslo. Nevím, kde dělám chybu. Neví někdo v čem by mohl být problém? A jest-li vůbec jde demovat na platformě MT4? Dík

7263

Odesláno

Ulipispirus

Dík. Já jsem se o založení demo u nich snažil snad před půl rokem a dopadlo to stejně, jak dnes. Tehdy jem nepátral po příčině a demuji u jiného. Akorát teď mne zaujali tím, že je to ECN broker, tak jsem to chtěl vyzkoušet. Psát jim raději nebudu, neboť by to asi nedopadlo dobře. Asi tušíš proč. (EN (td) :()
Tak hold budu hledat dál, ale pokud se nepletu, tak ECN bokeži s platformou MT4 nejsou. Nebo mám zlé info?

Odesláno

sztula Napsal:
-------------------------------------------------------
......Psát jim raději nebudu, neboť by to asi nedopadlo dobře. Asi tušíš proč. (EN )

Na tomhle linku www.mbtrading.com/metaTrader4Demo.aspx dole je napsáno, že MetaTrader bude brzo dostupný. Zatím ho stále upravují a testují. V současné době ti musí demo nastavit ručně na tebou zadané údaje (mohu dát kontakt) ale doporučuji spíš vyčkat, protože po každé změně se přihlašovací údaj mění, občas mění i server atd. a je potřeba se s nimi stále domlouvat. Tož trpělivost, jako při obchodování. :)

Odesláno

Retro

> Na tomhle linku
> www.mbtrading.com/metaTrader4Demo.aspx dole
> je napsáno, že MetaTrader bude brzo dostupný.
> Zatím ho stále upravují a testují. V současné době
> ti musí demo nastavit ručně na tebou zadané údaje
> (mohu dát kontakt) ale doporučuji spíš vyčkat,
> protože po každé změně se přihlašovací údaj mění,
> občas mění i server atd. a je potřeba se s nimi
> stále domlouvat. Tož trpělivost, jako při
> obchodování.

Jo, dík, určitě bych to risknul, ale [i](teď musím šeptat)[/i], mám velmi slabou EN, tak že kdybych se musel s něma domlouvat tel. to ani náhodou. Mejlem snad, ale raději ne. Tak že co, počkat? Oni to tam mají už dost dlouho, tak tipuji, že je nic k tomu netlačí. Teď jsem u nich otevřel demo na MBT Navigator a hledím do toho. Chybí mi tam graf. Už jsem požádal Volfa, jest-li neporadí a jest-li tam taková volba vůbec je.

Dikes

Odesláno

Retro

Díky. Dnes mi přišel od nich mejl:

"IMPORTANT METATRADER MESSAGE: If it was your intention to sign up for a MetaTrader 4 Demo, please reply and I will forward your information onto the correct department. "

z čehož jsem pochopil, že je třeba jim napsat. Produmám a možná zkusim. při nejhorším, translator helfne. :)

Odesláno

Zdravim vsechny ,muze mi nekdo prosim trosku osvetlit urceni trendu na grafu ? Tak treba jsem na 15 min.TF a divam se na urceni trendu na 1H a delsi,cili cca 4 krat vyssi,kolik mam ale sledovat svicek na ruznych TF ?
No mam v tom jeste docela zmatek takze budu vdecny za kazde voditko.Diky.

Odesláno

Diky Pepe,ja uz tu procetl co se dalo,ale porad mam obcas problem,urcit momentalni trend,treba poznam ze na 1H je smer dolu ale ,ja nevim, poslednich 10 svicek uz je jasne nahoru,tak potom nevim ceho se drzet,snazim se obchodovat na kratcich TF 15 ,no zkusi do toho chvilku cucet,treba me to trkne,Diky.

Odesláno

Tak opet zdravim a mam dalsi prudce inteligentni dotaz,mam demo VT 2 a zkousim trosku pozorovat graf,druhy prikazu atd,ale co me zajima je spread-platim pouze jednou pri vstupu do obchodu,nebo i pri vystupu,podle toho co jsem se snazil vycist z vypisu obchodú me vychazi ze platim jen jednou pri vstupu do obchodu ale chci si to ujasnit,takze treba pri paru EUR/USD kdyz je spread 2pips vsoupim do obchodu -2 a tim to konci nebo vystupuju za horsi kurz i pri vystupu,takze 4pips za obchod ? Diky za trpelivost...

Odesláno

Ahoj [b]SID[/b]e. Sorry za OT, ale když Tě tu zrovna vidím. Na TRIQETRA je teď jiná tabulka "FREE WEEK WITH TFG!".

Ta před tím byla o hodně lepší :). Je to pořád jenom ukázka, nebo to zůstane free?
Ale ta před tím byla fak o hooooodně lepší. Nešlo by to tam dát z5 a nechat to free?

Já vím, nešlo. No to nic. Ale zeptat jsem se mohl, že? :)

• Vytvořit...