Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím.

Nevíte náhodou,jestli je možné sledovat projev Bena Bernanka Live! ?

Hledal jsem na googlu,ale nic užitečného jsem nenašel. Dneska bude mluvit v 16.00 SEČ, tak bych byl rád u toho, jestli to vůbec budou přenášet ???

Díky.

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

Caute, mam otazku - forex sa da obchodovat cely den aj noc pocas celeho tyzdna (aspon tak som to pochopil), ale ja budem moct obchodovat len par hodin poobede, mam teda backtesting robit iba z toho casoveho intervalu? len podotknem ze sa jedna o wcci system... vdaka za odpoved

Odesláno

Pief:

Co myslíš? Má smysl dělat backesting systemu, který nebudes schopen z casových důvodů obchodovat? Odpověď je jasná...Nemá!!! Takže dělej backtest jen v tu omezenou dobu, nebo najdi jine resení.
Forex se obchoduje nepřetržitě od neděle 23hod do pátku 22hod.

Odesláno

to Pief
Delat backtest na jine obdobi nez muzes obchodovat je uplne zbytecne, nebo ne uplne zbytecne, ale spis nepotrebne pro tebe... Uplne prvni vec pri stavbe systemu vzdy zjistuju, zdali budu moct tento system obchodovat bezpodminecne kazdy den v tu samou dobu a az na tomhle zacnu stavet dalsi prvky, pravidelnost beru jako tu nejhlavnejsi vec

Odesláno

Zdravím.

Chtěl jsem se zeptat.Někde jsem četl,že všechny obchody na FX musí být uzavřeny do dvou pracovních dnů.Mám tomu rozumět tak,že když otevřu např. short pozici v pondělí v 18.00 a nechám ji otevřenou,tak mi ji můj broker sám zavře ve středu v 18.00 ?

A ještě jsem nikde nenašel pravý důvod toho,proč někteří brokeři nemají rádi scalpery.Vždyť broker by měl tuto skutečnost přivítat,protože svůj spread má jistý.

Děkuji.S pozdravem.

Odesláno

Daryel
obchody můžeš mít otevřeny jak dlouho chceš, broker Ti uzavře pozici pouze tehdy, když Ti dojde margin. O scalpingu toho zde bylo napsáno také dost, viz vlastní vlákno a příspěvky v ostatních vláknech či na chatu.

Odesláno

Zdravim,
Prechadzal som si historiu EUR/USD na 15 minutovom grafe a vsimol som si ze 5.10.2007 asi o 12:30 tam je obrovsky gap. Chcel by som v buducnosti obchodovat pomocou TA a taketo nieco by bola pre mna pohroma, pred ktorou by ma moj stoploss neuchranil. Gap zrejme sposobil nejaky fundament. Viem ze je ich vo forexe plno, ani velke cenove vykyvy by nevadili, no taky velky gap to je nieco ine. Znamena to teda ze aj ked chcem obchodovat na zaklade TA, musim sledovat tieto fundamenty? Ak ano, do akej miery?

• Vytvořit...