Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se omlouvám za spam, už trošku zmatkuju :D
www.cmsfx.com/en/forex-trading-services/
todle vypadá asi skutečně solidně. Nikde jsem ale nenašel nic o poplatcích. 1:400 páka, minimální vklad je 200doláčů + 100doláčů zdarma jeslti jsem to dobře pochopil. Mám účet u ČSOB a mám tam nějaký peníze v korunách. Toto budu muset nějak převádět nebo se to tento samo ? :)

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

[bold]JakubŠ.[/bold]:

- platis jen spread na obchod, za prevod penez z csob do US, za prevod zisku zpet do csob.
- tech +100usd dostanes jen pokud si zalozis ucet o velikosti alespon 1k usd a zobchodujes alespon 5 standartnich lotu :-)
- az si zaregistrujes live ucet, tak ti poslou na email konkretni platebni udaje ( pro prevod penez csob → jp morgan chase - pokud budes yakladat ucet v usd )...

Odesláno

l00ser
zbúchal som improvizovane indikátor s krivkami GU, UJ, GJ. Môžeš mi prosím ťa poradiť aký TF zvoliť, plus nejaký čerstvý dátum, čas aby bolo vidieť tie vzájomné vzťahy. Potom to sem hodím. Zatiaľ sa mi zdá, že jeny si ťahajú spolu a na GU viacmenej kašľú.

Odesláno

Takže zakládám účet. Mám další dotazy :)

# Annual Income in USD*
# Total Assets in USD*
# Total Liabilities in USD*
# Risk Capital in USD*

Nechápu, na co chtějí todle .. Je jedno co tam napíšu nebo to pak něco ovlivní ? Stejně tak, když se mě ptají na dosavadní zkušenosti, ať už s forexem, komoditami atd. Všude jsem zatím dal že zkušenosti nemám, je to jedno ?

In which currency would you like your account to be based?*
zatím jsem tam dal USD, opět, jak moc záleží na tom co tam dám ? Můj účet u ČSOB mám samo v korunách..

What will be your initial deposit*
to souvisí s předchozím .. v čem budu mít ten začáteční vklad. Stačí předpokládám těch 200doláčů, což je u nich minimum. Ale i tam .. todle jsou asi jen dotazy, ale dělat si pak můžu co chci ne ?

Were you referred by an Introducing Broker?*
opět dávám ne, stejně jako u všech otázek s hvězdičkou, kde bych pak musel udávat něco víc

Government Issued Identification Number*
Type of Government Issued Identification*
/passport, driver's license, other
To je co ? :S

já se z toho opravdu zblázním .. proč to nemůže bejt snadný :))

Odesláno

Zdravím po dlouhé době.

Chtěl jsem ve fóru založit nové vlákno, které by řešilo překlady anglických výrazů. Bohužel nemám ještě 30 příspěvků a nechci je získat spamováním v různých vláknech.

Zajímá mě český ekvivalent těchto výrazů.

"pip" a "quote currency"

Děkuji.

Odesláno

Tak účet mám nějak založný, ale nedokončený.
[bold]To l00ser[/bold]: Ty jsi mě chtěl pomoc jak na ty peníze žejo ? Já když sem napíšu můj email, tak se to smaže..
Takže můj email je prostě jakub.sulc .. pak tam je zavináč a je to od yahoo.com :)

Odesláno

paveln

Já vím co ty výrazy znamenají.Já se ptal na překlad,na český ekvivalent těch slov.A navíc "quote currency" v tom slovníku není,takže to mi moc nepomohlo,ale i tak děkuji za reakci.

S pozdravem.

Odesláno

Tak ještě sem našel tento výraz, kterému se mi nepodařilo dát správnou českou podobu a tedy "National Futures Association"

A chtěl jsem se zeptat, jaký je denní objem na forexu? Na netu jsem našel čísla 1.4 ; 1.5 ; 2 ; 2.9 a dokonce 3.21 bilionu dolarů.Takže kde zjistím aktuální hodnotu?

Děkuju.S pozdravem.

Odesláno

[bold]JakubŠ[/bold]:

vsechny tvoje dotazy ti ochotne zodpovi cesky Introducing Broker pro CMSFX na emailu: [bold]cmsforex@post.cz[/bold].

Jinak v posilani penez nehledej vedu :-) Pockej az ti poslou potvrzeni (2+dni), ze ti zalozili ucet, a soucasti toho emailu budou i platebni detaily ( c. uctu kam mas poslat penize atd. ), pak zajdes do banky, vyplnis prikaz k uhrade do zahranici ( nebo vyplnis prikaz k uhrade v internet bankingu, pokud pouzivas) a je to. Pak pockas az ti potvrdi ze platba dosla(2+dni) a ze ti aktivuji ucet, a pak muzes zacit obchodovat :-)

Vsem hodne stesti s obchody dnes po otviracce !! ;) (tu)

Odesláno

[bold]Daryel[/bold]:

[ital]A chtěl jsem se zeptat, jaký je denní objem na forexu? Na netu jsem našel čísla 1.4 ; 1.5 ; 2 ; 2.9 a dokonce 3.21 bilionu dolarů.Takže kde zjistím aktuální hodnotu?[/ital]

+ - → [bold]...First, average daily turnover has grown by an unprecedented 71% since April 2004, to $3.2 trillion...[/bold]
zdroj: Triennial Central Bank Survey of Foreign Exchange and Derivatives Market Activity in 2007 – Final results ( BIS )

Odesláno

Zdravím. Nepodarilo sa mi nájsť odpoveď na túto otázku. Ako je to s časom na forexe. Bol som v tom, že je jeden univerzálny. A práve zisťujem, že pri tej istej sviečke má jeden broker čas 8:00, druhý 9:00 a tretí 10:00. To mi narúša celý backtest. :S
Vopred vďaka za fundovanú odpoveď.

Odesláno

l00ser Posielam obrázok k tým vzájomným vzťahom troch mien. Otvorený je graf librojen, dole je ten istý librojen len v oranžovom spoločne s dolarjenom červeným a librodolárom žltým. Akosi nie som z toho chytrý. :S

4891

Odesláno

Ahoj
dnes tj 28,1,2008 ve 14h doslo k prudkemu narustu ceny USD oproti JPY. Čím to bylo? Někde jsem četl, že cena se odvíjí od zveřejnování úrokových zaseb atp různých bank. Je to tento případ? A jak co ovlivní např. tento měnový pár? Díky
David

• Vytvořit...