Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

el1215 Napsal:
-------------------------------------------------------
> dzink: dik za reakciu, myslim ze to co ste
> napisali, chapem. Tak teraz podrobnejsie, som na
> platforme Oanda "live" . Kupujem asi 7 parov v
> malych unitoch a predavam s malym profitom, viac
> parov a male unity myslim aspon trochu zabezpecia
> vyrazny prepad, ako je to vo vasom priklade s
> jednym lotom za 10 tis.$. Dobre, to je jedna
> moznost ako sa to pri vyraznom prepade automaticky
> zavrie, mam malu skusenost. poprosim dalsiu
> moznost.

Chtělo by to vysvětlit, co máš přesně na mysli.

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Chtělo by to vysvětlit, co máš přesně na mysli.

Ako mozem nevedomky urobit stratu ? napr. to automaticke zatvorenie vsetkych otvorenych pozicii pokladam za jeden zo sposobov ako mi to "preriedi" ucet. iba v jednoduchosti existuju este dalsie moznosti, mozno je toho viac, ako nevyrobit LOSS (nevedomky) ? ak tu nieco "motam" tak ma kludne opravte, moze byt aj obchodovanie s lotmi ako priklad, dik

Odesláno

1) nejrychleji uděláš ztrátu, když budeš obchodovat bez SL (stop loss).
2) potom musíš dávat pozor, kolik zadáváš minilotů/lotů a na jakou pozici a jak veliký SL.
3) automatcky zavření všech pozic (margin call) nastane, když ztráta z otevřených pozic přesáhne tvůj volný stav na účtu (bez marginu).

• 1 month later...
Odesláno

Ahojte. tak ako pisal zakladatel tohto vlakna kdesi tam na zaciatku ze pouziva FXCM tak mam dotaz lebo kazdy co tu pise aj v inych tematach sa hovori len a len o VT alebo MT kdesto FXCM vypada pre newbies 100percentne jednoduchsie si myslim aj co do vzhladu a ovladania.

Odesláno

Prosím o osvětlení. Někteří z Vás mluví ve stejný čas o posilování dolaru, jiní o oslabování dolaru. Zajímá mne, pokud mám např. graf EUR/USD a ten klesá, zda USD posiluje nebo oslabuje.
Děkuji za odpověď.

Odesláno

el1215: ne, vzdy se jedna o vztah dvou men. USD posiluje ve vztahu k mene X. Pokud posiluje celkove, znamena to, ze posiluje k ostatnim menam, ale vzdy ke konkretnim. Je zbytecne to komplikovat. ;) Samozrejme ze ten tvuj priklad neni nesmysl, ale proc to delat slozitejsi.

• 1 month later...
Odesláno

Ahojte na Sidovom vlákne

Mám na vás otázky:
1, Pociťuje FX takzvaný chop?
2, ako to bolo z obchodovaním cez prázdniny? Lebo na indexoch kto nemusí cez prázdniny neobchoduje - slabé volume, minimálne trendy - malá hrôza
3, Prečo radčej obchodujete menové páry na Forexe a nie na Globexe?

Štefan

Odesláno

Štefan:

1) něco jako chop na FX byly dnešní pohyby (ale u FX je to hlavně proto, že se v následujících dnech čekají velice důležité zprávy)
2) FX funguje, u e-mini indexů je to dáno malou likviditou (bráno k poměru FX)
3) menší marginy

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda neexistuje měnový pár, na který ekonomické údalosti nemají přiliš velký vliv. Chtěl bych si na Forexových grafech trénovat technickou analýzu v reálném čase

• Vytvořit...