Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím!
Potřeboval bych poradit, jak obchodovat data? Chvíli před uveřejněním vstoupím na trh a podle TA se rozhoduji jestli long nebo short. No a většinou trh zareaguje opačně, než v jaký jsem já pozici, takže uzavírám obchod se strátou. A taky bych potřeboval vysvětlit co znamenají výrazy cable a entry?
Díky!

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

skatan,
cable je menovy par GBPUSD a entry prikaz je objednavka budouciho nakupniho ci prodejniho prikazu.BuyStop prikaz na 1.9491 je entry,kde pri jeho dosazeni cenou se aktivuje nakupni objednavka za tuto cenu ;op Doporucuji si precist par clanku o foxu a zejmena diskuzni forum forexNektere odpovedi holt nedostanes hned a musis si je vyhledat....Jirka

Odesláno

To: skatan
Ano, cena po datech se často pohybuje jiným směrem, než kde by měl být "předpoklad". Ale tady nejde o to, aby se cena vždycky pohla předpokládaným směrem. Tady jde o to, aby celkový zisk za určité období byl větší, než celková ztráta :)
A o to tady jde především... Nechtěj se vždycky "strefit" do daného směru.......

Odesláno

Prosím o info, : Na grafu je vlevo dole pohyblivá lišta s problikávajícím polem, sloužící k posunutí grafu. Síím jak a co mám udělat,aby se graf zastavil a neskákal mi pořád na začátek,nebo na konec? Předem děkuji.R.

Odesláno

to H2O:
taky jsem jiz o tomto brokerovi slysel, ale nic o nem bohuzel nevim, jestli je to jen nejaky dealer jineho brokera nebo jak plni a tak.... ale zajimalo by mne to, tak jestli prosim ho nekdo pouzivate, tak napiste, diky.

Odesláno

H2O
velocity trader je jiný název pro MT4. Velocity broker má dobrý ohlas a ve srovnání s fxdd nebo interbank nižší spready. Navíc při zobchodování 10lotů měsíčně můžeš mít zadarmo esignal data a Topgun chartovací platformu, která má v sobě velmi zajímavé "tools" (prvky TA)

Odesláno

skatan
Total P/L je vzdálenost od vstupní ceny, Delta je vzdálenost od aktuální ceny v USD. Tzn. , že Total ti říká, kolik bude tvoje ztráta, když to na tom SL skončí.
Anna

• 2 týdny později...

• Vytvořit...