Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 46
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

nikoho na nic nelákám ale index DAX je velice zajímavý i pro ty, co by jej chtěli zkusit přes warranty. Warranty se jedou mj.přes Stuttgart či Frankfurt, nebo přímo u emitentů, a na DAX je warrantů obrovský výběr výše strike, i expirační doby vč. tzv.free end = "nekonečných". Call i put vč.tzv.knock-out certifikátů. Díky pákovému efektu těchto derivátů umí být DAX velice výživný i pro menší či úplně malé účty a malou investici. Díky tomu že jde o index, vázáný na pohyb X-titulů, jsou výhody možné investice zřejmé.
miciko

Odesláno

Zdravím, mohl bych někoho obtěžovat tím, jestli by mi na mail (mám v profilu) neposlal ukázku DAX? Rád bych omrknul, jak to vypadá, jestli ho mám zkusit přidat do arzenálu k ER2 :). Díky předem.

Odesláno

Slush,

rad bych zaslal, bohuzel mi zatim nic nedorazilo. Kdyby to mohl nekdo umistit na www.edisk.cz, byl bych moc rad.

Pro obchodovani je potreba vetsinou overnight margin (obchoduje se totiz v US night hodinach) a ten je u IB pres 7000$

Diky

Pete

Odesláno

pete:

posílal jsem koncem týdne znovu a nedorazilo? rozdělil jsem to na dva emaily.

Nemáš nějaký špatný email u svých detailů?

Přijde mi to divný. Rád bych ti to poslal, ale s ediskem neumím a upřímě nevím co dřív.

• 3 months later...
Odesláno

Prosím o radu: před návštěvou Mplaye si chci otestovat DAX, ale nedaří se mi ho zobrazit. Mám data od IB a používám Sierru. Pro volbu kontraktu zadávám do IB: Ticker>FDAX>Futures>Jun, ale dál se nedostanu. Zřejmě to souvisí s nastavením mého účtu, s komoditami na GLOBEXu a ECBOTu problém nemám...

Richard

• Vytvořit...