Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den.

Už asi měsíc sleduji, kdy bude zase otevřen worshop. V objednávce je stále uvedeno, že bude otevřen příští měsíc. Můžete uvést který měsíc? Předem dík za odpověď.

Tomáš

Odesláno

Tomáši,
workshop bude otevřen patrně v průběhu léta. Přeci jen jde o hodně časově náročnou záležitost a s Tomášem připravujeme ještě poměrně podstatná vylepšení workshopu.
Petr

Odesláno

Díky moc za odpověď. Mě pouze vadilo, že každý den musím prolézt přes několik stránek až k objednávce, kde mi to oznámilo, že workshop bude otevřen příští měsíc. A příští měsíc to hlásilo to samé.:-) Můžete mi ještě sdělit cenu? Tu jsem taky nikde nenašel. Díky.

Odesláno

Dobrý den,
jsem také zájemce o tento workshop. Bylo by možné udat přibližnou nebo aspoň řádovou cenu ?
Abych věděl na co se mám zhruba připravit - psychicky i a samozřejmě finančně.
Děkuji

Odesláno

Milane, viz moje předchozí odpověď - v tuto chvíli je workshop plný, takže žádné nové objednávky nepřijímáme a tudíž ani příliš nepřemýšlíme o ceně, za kterou jej budeme prodávat až se doba trochu uklidní a navíc připravíme rozšířenou verzi.

Opravdu to prosím berte tak, že tyto aktivity jsou na tomto serveru pouze určitým doplňkem - není to náš primární business a proto bohužel nemůžeme uspokojit všechny.

Ke všemu se nyní musíme mimo trading hlavně věnovat přípravě Woodieho - vzhledem k tomu, že Ken Wood přijede svůj systém živě obchodovat pouze jednou, je třeba, aby všechno klaplo a všichni byli spokojeni :) Přeci jen akce která se v ČR opakovat již nikdy nebude má aktuálně nejvyšší prioritu...

Petr

• Vytvořit...