Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 384
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Špatně. Nákup za 3,60 prodej za 3,06.
BTW: byl to pre-earnings play, kdy jsem předpokládal, že před vyhlášením výsledků poroste implikovaná volatilita.

jirib Napsal:
-------------------------------------------------------
> a jak dopadl obchod?

• 2 months later...
Odesláno

Nevíte, jestli se dá nějak zrealizovat opce, která je v den expirace in the money? Jde o to, že jsem tenhle pátek nemohl zobchodovat call opci (8.6.2012) na AAPL se strikem 575. Myslel jsem si, že to IB nějakým způsobem pro mě uplatní... :(
..P

Odesláno

No, na zacatku obchodniho dne byla out of... tady jsem se nekde docetl, ze se bere otviraci hodnota v den expirace, coz mi prijde divny. Uvidim po otevreni trhu... jinak je to vcelku k nastvani!
diky za odpoved!

Odesláno

Z tohohle pohledu asi ano... Ale o tom tu muj dotaz nebyl. Jinak na to,aby dodali 100 akcii, na tom bych nevidel s marginem problem. Es mini je jedem kontrakt 65 tis.

Ale jinak diky za pripominku!

• 2 týdny později...
Odesláno

Stalo sa vam, ze IB pyta vyssi margin na 1 kontrakt pri vyssom pocte kontraktov? Priklad: Mam otvorenych 5 kontraktov Iron Condor s marginom 1000 usd/kontrakt. O 2 dni chcem otvorit dalsi IC a ked si dam order preview, vidim, ze za taky isty kontrakt chcu odo mna 3000 usd ako margin. Je to normalne?

Odesláno

jurajs:
stává se mi totéž a vždy je to v případě, že otvírám nového IC s některou stejnou strike z již otevřených. Problém bude v tom, že IB ztratí přehled o IC a přepočítá to jako jednotlivé vertical spready.
Vašek

Odesláno

Diky za odpoved, hosi. Myslim, ze je to ako pise vakov, pretoze vzdialenost vypisanej opcie od nakupenej ochrannej mam vzdy rovnaku, aj ked su hodnoty ine. Idem totiz podla delty. Este to budem trochu skumat, ale v pripade vypisovania dalsich IC je asi lepsie pockat na rozdielne striky, aby sa nezhodovali s tymi predchadzajucimi. Trojnasobny margin je totiz celkom rozdiel...

• 3 týdny později...
Odesláno

jak zadat do IB double diagonal?
Např. na SPY myslím
SELL JUL12 135 CALL/BUY AUG12 137 CALL
SELL JUL12 131 PUT/BUY AUG12 129 PUT

double calendar dám aspoň ze 2 kalendářů a dá se to alespoň na 2x, ale DD se mi zdá že půjde zadávat jedině každou ze 4 opcí zvláť, prosím tedy někoho kdo už to zkoušel.

díky,
Jirka

• Vytvořit...