Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Andrea:
Nevím o tom, že by to šlo. V TWS se dají nastavit jednoduché zvukové alerty, ale tím to končí. Lépe se poohlédnout na internetu po službách posílající alerty jako emaily (případně rovnou sms). Problém ale je, že free služby mají jen akcie a indexy. Komodity, nebo opce tam nebývají.

• Odpovědí 384
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Andrea:
Já využívám demo platformu Think or Swim na zasílání upozornění (i když obchoduju přes IB). Data jsou zpožděná o 20 minut, ale v tomhle případě mi to nevadí. Mám nastavené alerty, které mi chodí na e-amil a u e-mailu mám upozornění na mobil. Hlavně trhů je v TOS dostatek na výběr ;). A v TOS jsou alerty pěkně přehledné.
R.

Odesláno

Ahoj Renooo,

moc děkuji za super radu. Netušila jsem, že je možné nastavit alerty i v demo TOS.
Musím to vyzkoušet. problém je v tom, že jak jsem výše psala, nemohu se už dva dny do TOS připojit. Dokonce jsem provedla novou registraci, odinstalovala program a pokusila se o novou instalaci, ovšem bez úspěchu. Nepustilo mně to vůbec k instalaci. Hlásí to chybu spojení.
Máš ty, nebo někdo jiný kdo čte tento dotaz obdobné problémy ?

Děkuji

Odesláno

andreajandova,
podobne problemy nemam. TOS vyuzivam na viacerych pocitacoch, z roznych miest a typov pripojeni k internetu. Nemam problem ako s demo uctom tak ani s realnym (2 rozne ucty).

Odesláno

to andreajandova:

Mám stejný problém s platformou TOS. Používám jen jejich demo účet a nemohu se připojit. Díval jsem se na jejich webové stránky a kouknul na svůj účet a mám pocit, jakoby zavedli nový systém, tj chceš li používat demo, vyplň smlouvu, nafunduj účet alespoň na USD 3 500 a můžeš používat live i demo. Stejný princip jako má IB a jejich TWS.

Odesláno

to andreajandova:
Nevím jak je to s historical volatility ale implied volatility jsem si nastavil v TWS takto:
V záložce option trader klikni na "Configure"
Objeví se tabulka, kde v levém sloupci u "Option Trader" klikni na "Option Chains"
V pravém sloupci "Available Columns" napiš do okénka "Implied Vol." nebo vyber pod možnostmi níže
Kliknutím na tlačítko "Add" ji přesuneš do sloupce "Shown Columns"
Dole potom v Opčním řetězci přibude sloupeček s Implied volatilitou. Takto je moýno zobrazit i další ukazatele, které chceme sledovat.

Jak nastavit ten risk graf nevím, také jsem to využíval jen u TOS. S TWS se učím, na ten risk graf jsem nepřišel, možná by poradil někdo z pokročilejších traderů...

Zdravím, LCL :)

Odesláno

Sperez: Thank you for your patience. Please log in at www.thinkorswim.com and select "Finish opening/Manage my accounts" and then complete the 2nd step of registration. When you get to the 3rd step, try again to log into papermoney
BeAr: Is there any possibily that it will works without these steps?
Sperez: No
Sperez: This is why you cannot access this

To je dost na houby, od zákazu normálních účtů až po zákaz dema :/.

Odesláno

LCL,
prosim ta a na to si ako prisiel, ze v TOS zaviedli novy system? Este pri registracii vidis od ktoreho kroku mozes pouzivat demo. Rozhodne to nie je az po nafundovani uctu! Prave som si zalozil dalsi demo ucet a v pohode sa prihlasil.

Odesláno

Ahoj fubu,

můžeš nám tady popsat kroky jak sis založil nový demo účet ?
Mě to vždy pustí až tam kde se vyplňuje částka pro založení účtu a na demo už se to dále neptá.
Taky mi to připadá jakoby opravdu zakázaly separátní demo pro ty co nemají u TOS live účet.

děkuji moc.
Andrea

• 1 month later...

• Vytvořit...