Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

polygonl:

Takže ty vstoupíš do obchodu v TWS a ten samý obchod si zadáš v OO a tam sleduješ jak se vyvýjí???? Je na to spoleh, že hodnoty vývoje budou stejné jak v OO tak v TWS?

Henry.

• Odpovědí 384
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to goody

Nejdříve si obchod vyberu v OO, pak jej zadám v TWS a po vyplnění zadám konkrétní hodnoty zpět do OO a do deníku v excelu. Ale takto jsem obchodoval zatím jen první opční pozici, v opcích jsem začátečník. Přijde mi, že na to spoleh víceméně je. Aktuální hodnoty OO načítá přes TWS, takže v tom problém není a způsob počítání likvidační hodnoty se dá nastavit.

Odesláno

Ahoj,

Mohl by mi někdo pomoci s dotazem ohledně přiřazení?:) V pátek sem byl přiřazený, měl sem vypsanou put na 1055 na SPX v pátek byl konec kontraktního měsíce.Hned po otevření trhu, kdy low bylo 1055,9, takže sem byl out-the -money a pak se trh obrátil a skončil na 1087. Vůbec sem netušil, že mohu být přiřazen jako out-the money??? Z účtu mi byly odečteny peníze. Jak je to s vypořádaním u indexů?Co ted s tím? dík

Odesláno

Sobotka:

Dík za odpověd. Moc se v tom přiřazování nevyznám...To znamená, že je uplně jedno, že trh zavřel na 1187? Já myslel, že že mi naopak peníze přičtou, když trh skončil nad strikem.....

Odesláno

Sobotka:

Děkuji za odpověd....Takže je vlastně úplně jedno kde uzavře v pátek trh? Podle tohohle asi jo"The exercise-settlement amount is equal to the difference between the exercise-settlement value and the exercise price of the option, multiplied by $100" ...No to není zrovna super, když se normálně pohybuji unitř irona condora a díky SETu nakonec je to k ničemu....

Odesláno

pokud zůstáváš v pozici přes expiraci, tak je rozhodující settlement hodnota SET. Pro obchodování před expirací (když budeš uzavírat pozici ve čtvrtek před exp.), pak pro tebe bude podstatná price SPX. Máš pravdu, je to lístek do loterie. Jestli ti tohle uspořádání nevyhovuje, lze obchodovat jiné tituly, než indexy.

Odesláno

Tak on třeba SPY se v tomhle může chovat někdy lépe - končí až v pátek večer jako ostatní a případně se nevypořádává v hotovosti, takže se dá vsadit i na pohyb po přiřazení (což je někdy mínus jindy plus).

Odesláno

JJ, díky, tohle sem podcenil...Nicméně díky tomu mi klesnul účet pod 10 tis. USD. Nevíte jestli IB mě začně urgovat, abych doplnil peníze do otevíracího minima?Obchodovat nemohu, to je jasné..... Zatím nic nedorazilo od nich...tahám přes ně data do Ninjatraderu:)

Odesláno

to blue-jay

obchodovat můžete samozřejmě dál, pokud Vám na účtu zbývá na margin. 10 000 dolarů je myšleno jako minimální částka k založení účtu, ne jako minimální částka potřebná k obchodování....

Odesláno

Renooo. diky ja viem....na stránke nižšie sú aj poplatky za exercise, akurát, neviem ako tomu mám chápať (resp. keď chcem zlikvidovať Stock, US Index,alebo Non US Index opciu pred expiráciou,tak na základe obrázkov nižšie je to „free”-čomu aksi neverim...može mi niekto opísať reálnu skúsenosť,či je to pravda...a ako je to s reálnym plnením? Taktiež nerozumiem ako je to s Exercise poplatkami na Futures Opcie? Diky moc za pomoc..

13338

13339

• Vytvořit...