Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

M!ke Napsal:
-------------------------------------------------------
> S dovolením bych doplnil původní myšlenku tohoto
> vlákna, že IB opět zvyšuje požadavek na minimální
> účet. Z $5.000 na $10.000.

Co je k tomu vede?

• Odpovědí 76
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

1. Malý účet -> málo obchodů -> malé poplatky -> malé zisky.
2. Malý účet -> začínající trader -> velké riziko zrušení účtu -> málo obchodů -> malé poplatky -> malé zisky

Je na tom něco divného?

• 2 months later...
Odesláno

Ahoj,
jen me napadlo, zda by nebylo mozne zaregistrovat se na Interactive Brokers pod svym bratrem (mladsi 21 let)... pak by iniciacni poplatky meli delat jen 3000 USD... ?? Myslite, ze je to cesta mozna?
Honza

Odesláno

biokys: a s těma 3000 tam pak chceš obchodovat? Upřímně - pak je lepší investice si za ty peníze zaplatit pořádnou dovolenou. Protože se třema tisícema opravdu obchodovat nemůžeš.

Odesláno

to maitreja

Ja neviem,na čo bol ten dotaz mierený,bol len všeobecný.A všeobecna odpoveď na tu všeobecnú otazku je ,že význam to určite ma.Ale samozrejme nie na obchodovanie ER2.

herman

Odesláno

nebo take existuji lide, kteri pocitali s 5000 USD, ktere jsou nyni na IB minulosti.. tak tudy mozna vede cesta, jak si zalozit ucet s cenou nizsi nez 10000 USD (tu) ..... jen ze jsem si tam toho nahodou vsiml, tak to treba nekomu pomuze, no ;)

Odesláno

Dobrý den. Rád bych se zeptal, zda-li někdo neví, jestli může souviset nová min. výše účtu u I.B. (10 000 USD) s tím že nemohu provést živý obchod v Tsim (mohu provést pouze simulovaný - to je vše O.K.), účet jsem si otevřel ještě v době kdy byla min.částka 2 000 usd a nyní na něm mám 5 120 a chci provést obchod s jedním kontraktem ER2 (doposud jsem ještě nikdy živě neobchodoval), ovšem v živém režimu nereaguje ani T-sim ani se nic neděje na TWS, je to spíš technický problém, nebo musím před započetím živého obch. navýšit účet nad 10 000 usd ? děkuji všem rádcům.

Odesláno

zdravim,
delsi dobu jsem nesledoval zmeny, mam zalozen ucet u IB s castkou 5.000 pred dvema lety, nyni mam na ucte asi 6.100 USD. muzu provest real (live) obchod s jednim kontraktem ER2? to by me take zaJIMALO.
DIKY

Odesláno

ahoj kluci,
diky Richardovi a boraxovi za rychlou a pozitivni odpoved, pred koncem seance jsem vyzkousel - LIVE - JEDEN KONRRAKT ER2 - a vzalo mi to prikaz normalne a dokonce jsem "vydelal" 30 USD - toz to je vyvar :-).
ale mne slo o vyzkouseni.
diky

Odesláno

Taky děkuji Richardovi i Boraxovi, ale přesto, že na margin mám, nebere mi to můj nákupní příkaz. Nemusím také TWS pčepnout do režimu "live" nebo udělat něco podobného?
Marek

• Vytvořit...