Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud zadam ES0606 nebo DJ0606 a pod. tak to vyhodi stale stejnou hlasku vz. priloha. Uz jsme si myslel, ze nemam na Prophetu povolene prijimat dat, ale evidentne mam. Na webu se muzu divat na co chci.

1623

Odesláno

To uz jsem zkousel. U Dj mi to vyhodi seznam - na prvnim miste je asi ten spravny. To funguje. Kdyz zkousim YM nebo ES, tak se na vyhrne hromada nazvu u kterych bych si netroufal ani tvrdit , ze se to da obchodovat.

Odesláno

to Pete: Koukal jsem na to forum, kde se probira zobrazeni Woodie CCI. Bohuzel se mi zda, ze tech indikatoru tam pouzivaji nejak moc. Chtel jsem si to zjednodusit tak, aby to vypadalo tak, jak to ma nastaveno Tomas v SieraChart, al je to asi nad moje sily(spis vedomosti). Nikde jsem nenasel Side-Winder. Koukam taky, ze nelze pouze zobrazit EMA34,ale musi se dat do podminek. To zatim nezvladam. Nemas nahodou toto nastaveni pro Medveda?

• 4 months later...
Odesláno

Zdravím všechny tradery,
taky bych se rád zeptal, zda tu někdo má zkušenost s TSimLite, chci si na něm vyzkoušet papertrading. ohl by mě někdo sdělit svoje zkušenosti se stažením tohoto prográmku a jeho instalací a načtením grafů.

Díky moc všem.

• Vytvořit...