Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, Muzete mi nekdo pomoci v cem muze byt problem pri vykreslovani SI, srovnal jsem to s grafem Wood pri moderovani a muj SI se vykresluje zelene po nekolik bars zatimco jeho je celou dobu cerveny? dekuji:)

4264

4265

• Odpovědí 38
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

..protože výpočet pak vychází z jiných hodnot. Ono se to změní určitě, nastavíš-li 24 hod. nebo jen obchodní hodiny, jen nevím jestli to pak bude stejné jako vzorový graf nebo je tam ještě jiný zakopaný pes.

• 4 months later...
Odesláno

Ahoj

Mám naprosto trapnou otázku:

Jak rozchodit program TradrMaven ?, stáhnul jsem si demo verzi, přihlásil a nic to neukazuje, nikde dokonce nevidím ani žádný vybýrač trhů, prostě jenom prázdnej panel.

Prosím poradit.

Díky

• 2 months later...
Odesláno

Ahoj, mám 2 otázky. Vie mi niekto poradit ako dostanem do Trade Maven real.grafy? V demo verzii nieje žiadna ponuka na menové páry, beží tam len dookola nejký replay graf sym E 08 , existuje na Trade Maven nejaký český manuál? Takto sa to nedá odskúšať. Dik.

Norbert

• 9 months later...
Odesláno

Dobry den. Jsem tu poprve a mam otazku,možna někdo vi ohledně xtb.cz ,šlo by použit sistem FinWin(Tomaš Nesnidal a Petr Podhajsky) na platformě MT4, ještě chtelby vědět ohledně společnosti xtb.cz,jak muzu jei duvěrovat. :) :) :) Děkuji.

• 3 týdny později...
Odesláno

nastavení periody CCI, která musí být nastavena na periodu 14.._?Prosím vás kde to najdu v programu:Best direct nevigator možnost nastavit tuto periodu?..
případně děkuji za radu :S

• Vytvořit...