Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj ,
Děkuji za odpověď.Zadání symbolu podle vzoru od Tebe je O.K.
Ještě jsem na tom pracoval a přikládám vzory pro jiné burzy:
TFM9-NYBOT-FUT
ESU9-GLOBEX-FUT
EUR.USD-IDEALPRO-CASH
MSFT
ZC JUL 09-ECBOT-FUT
Důležitý je počet mezer.Funguje zápis i malými písmeny.Data jsou to intradení od IB.

Ještě bych rád zadával OPCE to zatím neumím a budu rád za radu.

Děkuji Karel

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj , mam problém s daty od e-signalu, v amibrokru mi fungují pouze indexy.A když spustím platformu e signal tak mi tam sice funguji futures a akcie ale obojí jen historická denní data a nechtejí se mi ukázat intraday vubec nevim co s tim dělat...máte s tim někdo zkušenost?

• 7 months later...
Odesláno

Zdravim,
pouzivate nebo jste nekdo pouzival drive sw TWS Start?
Propoji AB a TWS, lze obchodovat z grafu komplet a primo.
Ted jsem na nej narazil a nemuzu jej propojit, nejaky spatny nastaveni nebo neco takovyho.
Diky za odezvu.
Odkaz na sw: twsstart.free.fr/
na youtube se k nemu daji najit i videa pod heslem amibroker, co vse umi apod.

• 2 týdny později...
  • 3 months later...
Odesláno

Mám taky jeden dotaz na Amibroker. Koupil jsem verzi 5.2 nyní upgrade na 5.3 , provozuji ho pod Wine na Linuxu. Nedávno jsem ho potřeboval přeinstalovat a tím nastala zvláštní věc. V nabídce "databaze settings" mi chybí položka Interactive Brokers mám tam jen ty ostatní které vůbec nepotřebuji. Přitom knihovna IB.dll je na svém místě, nesetkal se s tím někdo ? Verzi Wine mám 1.2_rc2 ale dělo se to i v předchozí verzi 1.1.

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím, rád bych se zeptal jak připojit futures daily do amibrokera? Zatím se mi tento analyticky software libi. Data muzou byt zpozdena protoze uvazuji o pozicnim obchodovani. Nebo zvolim Gecko. Dekuji. marek

• 9 months later...
Odesláno

Dobrý den,
prosím nevíte někdo kde by se dala sehnat (zdarma, nebo i koupit) EOD data českých akcií obchodovaných na naší burze za celé období působení burzy, nebo alespoň 10 ti letou historii.
Jediný co se mi podařilo sehnat jsou data za rok a půl.
Diky Mirek.

• 5 months later...
Odesláno

Dobrý den,
Nepravidelně investuji do akcií (bcpp a xetra) s držením v řádů dnů, max několika týdnů. Doposud jsem si vystačil s weby (brokerjet.cz, akcie.cz, onvista.de), ale chtěl bych posunout obchodování na další úroveň - tj. nevstupovat do pozic "víceméně odhadem" a zavést do toho systém, včetně indikátorů. Taky hodlám své investování spíše převést do USD-NASDAQ. Věnoval jsem hledání software už dost času (týden po večerech) a vážně uvažuji o Amibroker-Professional.
Na jejich centrálním webu je ale pro Českou republiku odkaz na nákup české verze. Jak jsem pochopil jde jenom ale o přeložený software. Podpora a plug-in zůstávají původní. To mne dost straší - to nemůže fungovat.
Máte někdo zkušenosti s českou verzí?
Objednával jste někdo anglickou verzi na centrálním webu se zasláním do ČR?
Je anglická verze lepší než česká? (s angličtinou nemám problém).
Děkuji

• 8 months later...
  • 11 months later...
  • Vytvořit...