Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 33
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Smekám a hluboce se klaním.
Jak se říká: "Jeden obrázek je víc než 1000 slov" Podobně: "Jedno video je víc než ..." Spousta věcí mi zapadla do sebe.
Myslím, že to video lze považovat za zlom v úrovni vzdělávání na tomto servru. Nevím, jak je náročné vytvořit takové video, ale přimlouvám se k podobným záznamům i do budoucna.

Díky Sasa

Odesláno

Tak to je naprostá paráda! Hluboká poklona, protože mi toto video dalo víc, než louskání třicetistránkového dokumentu. Inu, stále platí stará pravda, že "jednou viděné je lepší než stokrát slyšené". Díky, nádhera!

Martin - nikator

Odesláno

Doufám, že ti, co jsou již přihlášeni na Woodieho seminář, se už nyní mohli trochu "nažhavit" a udělat si představu, jak asi bude vypadat den se samotným Woodiem. :D (tu) Nejsem žádný expert na WCCI systém, takže předpokládám, že skutečná kouzla nás teprve čekají ;)

Odesláno

Perfektní práce Tomáši s tím dnešním videem (tu) . Jistě je tu spousta nováčků, kteří mohou podle toho postavit svůj první obchodní systém. Např. dnes se před chvílí na ER2 (5 min) vytvořil ZLR, přesně dle Vašeho popisu. Bylo to v 17,30 a obchod byl ziskový.
Pietro

Odesláno

Ještě bych se chtěl zeptat zkušenějších jak si nastavit CCI uváděné ve videu v Sierre,mám pouze ostrou Sierru a data stáhnutá tady ze servru na kterých bych to chtěl otestovat.
Předem dík za odpověď.
Jirka

Odesláno

Stažené to mám i to funguje, akorát na nulové lince se neukazuje trend a chybí svislé čárky v grafu nad a pod nulovou čarou.Musí se to někde ještě nastavit aby byl graf úplně stejný jako ve videu?

• Vytvořit...