Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mi přišel od IB mail, kterému se svou miniangličtinou nerozumím. Může někdo z angličtinářů pomoci?

[bold] February 21, 2007

Dear Interactive Brokers Customer:

This e-mail is being sent to you to notify you of an update to the Characteristics and Risks of Standardized Options (Options Disclosure Document) regarding U.S. dollar-denominated foreign currency options.

You may view the January 2007 Supplement to the Options Disclosure Document at the following website: www.optionsclearing.com/publications/risks/riskchap1.jsp.

Sincerely,
Interactive Brokers LLC

[/bold]

Děkuji.

Odesláno

Zkusím to (není to doslovný překlad):

Drahý zákazníku:
tento e-mail Vám byl poslán, abyste byl upozorněn na změnu chrarakteristik a risku standardizovaných opcí v dokumentu "Options Disclosure" týkající se opcí zahraničních měn denominovaných v USD.

Dokument si přečtete na ....

PS. Dokument jsem nečetl pouze zběžně prohlédl - také mi přišel, má přes 100 stran :-) Takže nemám páru o čem vlastně je a co se změnilo...

Ahoj Tomáš

Odesláno

dnes na mna vyskocila hlaska ze je nova verzia tak som stiahol z webu upgrade a nainstaloval a ked som skusil prihlasenie cez edemo/demouser tak sa mi do amibrokera natiahol kompletne cely backtest, predtym myslim ze to nefungovalo takze sa da teraz celkom dobre cez demoucet aj testovat :-)

hermanson: na ostry ucet sa prihlasite az v nedelu po 18:00
Dusan

• 2 týdny později...
Odesláno

Po dlouhem zkoumani proc mi obcas vypadne TWS a nechce naskocit sem zjistil cim to je.

je to ICQ konkretne verze ICQ 5.1 (na atlasu ke stazeni)

nejak to koliduje s TWS. jen info pro ostatni

Odesláno

Po nastartování TWS mi hlásí program, že je k dispozici novější verze. Pokud, ale spustí software upgrade, ten mi nahlásí, že provozuji poslední verzi. Někde je chyba, ale nevím jak to napravit. Díky za radu.

3424

Odesláno

Ahoj,
to je v pořádku, to se mi stává také. TWS automaticky předpokládá, že po určité době je k dispozici upgrade, vyzve Tě proto k jeho stáhnutí. Někdy se však stává, že upgrade ještě není a proto instalační software hlásí, že není co upgradovat. Podle mě je toto v pořádku a nevěnoval bych tomu pozornost.

Odesláno

good: niekedy ten upgrade naozaj je ale len na webe, takze ho mozete stiahnut a nainstalovat, ten instalator ho nedokaze z nejakeho dovodu stiahnut sam, mozno to tak ale ma byt napriklad koli zatazi serverov alebo niecomu takemu
Dusan

Odesláno

Přibližně před měsícem se mi stalo to samé.
Najednou přestal upgrade jít.
Přitom do té doby vše mnoho měsíců šlo.
A novější verze byla již dlouho na webu k dispozici.

Nakonec jsem to řešil hrubou silou.
TWS jsem komplet odinstaloval a znovu nainstaloval novou verzi.
Byla pak otrava s obnovou uživatelského nastavení.
Nechtěl jsem ale raději nic starého zálohovat.

Nyní je TWS v pořádku a zdá se mi i lepší odezva zobrazování kvót.
Možná by tento radikální postup stál za úvahu.

• 1 month later...
Odesláno

V TWS aplikaci se mi nezobrazují real-time grafy. Prostě nejsou real time data zpětně k dispozici. Navíc mi taky nefunguje market scanner. Přeinstaloval jsem JAVU i TWS, ale nic nepomohlo. Zvláštní je, že na simulated trading vše funguje, tak jak má. :S. Poradíte někdo? Dík

• 1 month later...
Odesláno

zdraavím, mam asi stejny problem, uz asi v polovina kvetna mi to hlasilo, ze mam upgradovat TWS, ale kdyz jsem to kliknul, hlasilo, ze mam posledni verzi. pak jsem byl na 14 dni mimo a nyni mi to TWS odmitlo uz spusitt a kdyz zadam doporucenou aktualizaci, oznami, ze mam latest verzion ??? nespusitm ani Sierru, proste nic. zkusim primo z webu a uvidim, ale moc tomu neverim, ma jeste nekdo takove zkusenosti, zrejme prestala fungovat automaticka aktualizace, ktera se vzdy po zaonuti ale objevi (hlaska). diky

• Vytvořit...