Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Curi:
Proc data nesrovnate sam? Pokud nejste schopen udelat samostatne toto, jak budete schopen samostatne obchodovat a hledat vlastni obchodni pristupy?

to Balian:
Cil je tam, kde jsme si to nainstalovali, ne? Proc se ptate?
Vim, ze u nekterych verzi TWS zlobil zastupce a po chvilce cekani se kliklo na opravit (cestu k souboru, nebo tak neco) a vse pak jelo.
Jake je jednoduche reseni? Nova verze TWS ;-) Tam uz to nezlobi.

to introus:
Misto misto klasickeho smazani adresre Jts lze pouzit i "Upgrade TWS" - treba na webovkach IBcka. Lze pak spustit novou, ale i starou verzi.

Good luck! :-)

T.S.

Odesláno

to tom_czr

nevidim duvod mit starou a novou verzi,
- kdy kterou pouzit
- udrzovat v pameti rozdily
atd...

v jednoduchosti je krasa

mimo jine, pouzijili samotny soubor tws.jnlp (predtim smazu adr. jts) stazeny z IB tak jeho spusteni provede
celou instalaci

introus

Odesláno

tom-czr:

Ptám se proto protože už nevím kudy kam a napadají mě takové...možná blbosti :)
A ptám se i poroto, protože jsem se někde dočetl že právě v těch strších verzích, hledal zástupce TWS javu tam kde nebyla a začátek cesty se musel přepsat ručně !

Takže teď už vím že nové verze tohle nedělají za což Vám dík.

Introus:

Vám samozřejmě taky děkuji !!!

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

od včerejška se nemůžu přihlásit k TWS. Když se chci přihlásit k account management tak to jde, ale jakmile zkusím TWS tak mi to hlásí chybu špatného hesla nebo jména. Máte někdo stejný problém?

• 2 týdny později...
Odesláno

AHOJ kolegové

Nevím kde to napsat ...tak to dám sem !
Chtěl bych se zeptat na pár otázek...používá někdo z vás od IB data Market Internals ? Přesněji řečeno se mi jedná o data TIKI pro YM. Dají se tyto data zobrazit v NT a jak ?
Platí se za tyhle data nějaké extra usd ? popřípadě co musím zaškrtnout na svém účtě u IB aby mi tato data chodila do NT ?
Moc děkuji za případnou odezvu !!

Odesláno

pro Balian
YM jsou normalne pristupna jako futures od IB,
problem je v tom ze nejsou tikova, ale jsou posilana v urcitych balicich, pro jsou nevhodna pro rychlejsi timeframe nebo napr. pro rangebary.
v TWS se nic neoznacuje pro zobrazeni v NJ - pripojeni pres API

najdi si konferenci prispevkz k porovnani dat od ruznych poskytovatelu - vse najdes ve verejne casti diskuze

introus

Odesláno

Introus

Díky za reakci ale tohle jsem nemyslel ... jsem to špatně napsal...To co píšeš je mi jasné ale jedná se mi o Markter Internals(indikátor) -TIKI ne data YM !!
V indikátoru TIKI se vykreslují data v jednom grafu které nám přinášejí informaci o aktuálním stavu burzy jako celku...data v TIKI se používají ve spojení s trhem YM!!

Odesláno

A mě zajímá jestli je potřeba si za tuhle službu připlatit...popřípadě kde a jak si za Market Internals na účtě IB zažádat,co to stojí ,jak nastavit v NT.
Protože Market Internals ti může dát jen broker...kdo to používá určitě zná jak na to !

• 1 month later...
Odesláno

Zdravím všechny ,pomuže někdo s tímhle: IB.The following order ID:15 value estimate of 124.350 USD exceeds, the Total Value Limit of 100 000 USD . Restriction is specified in Precautionary Settings of Global Configuration / Presets./451/ affected Order: Sell 1 limit @

• Vytvořit...