Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to 310Raptor:

Zkuste jinou verzi Javy... teď nedávno se mi objevila nějaká aktualizace Java a poté se to všechno úplně po***** :-) Tak jsem tu poslední aktualizaci dal pryč a už to zase jelo. Třeba to pomůže...

Tom

Odesláno

Zrovna koukám, že na tom nb mi v tws přestalo fungovat i Combo. Když na něj klepnu, tak se nic nestane. Když ho odeberu z lišty a následně znova vložím, tak funguje, ale spread se otevře do složky Pending. Následně již Combo po dalším stisku opět nefunguje.

Odesláno

Jak pise tom_czr, jestli nepomohly Javy ani změna verzi TWS tak to bude v ntb. Zvlast, jestli Ti na jinem PC jede všechno normalne. Tak nezbyva nez reinstal OS. Ještě bych zkusil poradne vycistit ntb - ale ta reinstalace mozna vyjde casove i funkcne lip.

Odesláno

Dnes to třeba funguje, tak to mi povídej, kde je zakopanej pes. Sice jsou rozhozený řádky (mezery), ale Combo již funguje a spread se řadí do vybrané záložky, tak jak má.
Já vím, re-install by pomohl, ale na to nějak nemám čas ani chuť.

• 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte, chcem zadať do IB spread Sugar11 OCT13-MAY14 a pri zadávaní cez Combo mi vypisuje hlášku, že kontraktný mesiac a mesiac expirácie sú iné. Keď odkliknem OK, zobrazí mi hlášku, že toto combo musí byť SMART ale SMART nie je podporované pre túto currency.
Neviete, čo to znamená? Spready na cukor sa nedajú cez IB obchodovať? Alebo mám niečo zle?
Vďaka.

Odesláno

Zdravím všechny,

prosím o radu. Obchoduji z grafu Sierra Chart s propojením s TWS od IB přes API. A když kliknu např. na SELL MARKET nebo BUY MARKET v grafu, tak to musím ještě potvrdit v TWS tlačítkem TRANSMIT a to u podmíněných příkazů na PT a SL také. Neví někdo, jak to udělat tak, že po kliknutí v grafu automaticky aktivují příkazy v TWS. Moc děkuji za radu. Aleš

• 3 týdny později...
Odesláno

Pozdravujem,

Prosím niekoho o pomoc.Mám založený ostrý účet IB.Keď sa zalogujem,objavý sa mi na monitore WORKSPACE MOSAIC,t.j.4 okná !!! Ja potrebujem len jedno s riadkami.Zaujímavé je,že keď sa zalogujem z iného PC,všetko funguje v poriadku.Problém je určite v nastavení môjho PC.Mám Windows 7 /64 bit/,Java 7-64.To isté aj u Demo.
Odesláno

peter812

Ahoj, při instalaci TWS jsi asi zvolil v nastavení že chceš zobrazení MOSAIC, musíš TWS odinstalovat a znovu naistalovat. Mám dojem že to nastavení na MOSAIC zůstává někde v registrech.

Jack

• Vytvořit...